Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Uusia tulisijoja

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Varpu

Varpu-takka on kotimainen varaava takka, jolla saat lempeää lämpöä kotiisi. Varpu on saatavilla useilla erilaisilla pintavaihtoehdoilla, hiertopinnasta osalaatoitettuun, tai täysin laatoitettuna. Hiertopinta on myös muutettavissa sileäksi, maalatuksi pinnaksi, joka huokuu modernia nykyaikaa ja on erittäin helppohoitoinen.

Korkeusvaihtoehtoja löytyy kaksi, 1600 tai 1900 mm. Luukku on kestävää, tummaa valurautaa ja se on asennettu takan pintaan. Takkapesässä poltat yli 30 cm klapeja, ja takkaa voit hyödyntää myös ruoanlaitossa.

Tutustu tarkemmin Varpuun: https://valmistuli.fi/tuotteet/varpu-v1/

Verna

Pyöreä tulisija on yksi tämän hetken tyylikkäimmistä valinnoista kotiin. Valmistulen Verna on varaava takka, moderni versio pönttöuunista. Takassa on eläväinen hiertopinta jonka värin voit valita neljästä eri perussävystä. Vaihtoehtona on myös sileä, maalattu pinta johon voit itse päättää juuri tietyn haluamasi sävyn. Musta, kaunis ja kaareva luukku on upotettu pintaan. Painoa Vernalla on noin 900 kg, joten se tuo kotiisi lempeää lämpöä pitkäksi aikaa. Korkeutta takalta löytyy 1750 mm verran.

Tutustu tarkemmin Vernaan: https://valmistuli.fi/tuotteet/verna/

Lasse

Tulikiven Lasse leivinuuni on uusimpia lisäyksiä valikoimaamme. Perinteinen, kookas leivinuuni sopii vaativalle kotikokille ja isossa pesässä paistat niin joulukinkun kuin ruisleivät, samalla kun kotisi lämpenee ihanalla lämmöllä. Lassen korkeus on 1700 mm ja leveyttä leivinuunilta löytyy lähes metrin verran kanttiinsa. Myös Lassessa on oletuksena hiertopinta, jonka voit Valmistulella päivittää sileäksi, maalatuksi pinnaksi, mikä on erityisen helppo pitää puhtaana. Värisävyn voit päättää itse esimerkiksi takan takana olevan seinän tai keittiön kaappien värin mukaan.

Tutustu tarkemmin Lasseen: https://valmistuli.fi/tuotteet/lasse/

Lue lisää

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *