Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Valmistuli Asuntomessuilla: Kannustalon Auma

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään Aurinkoisessa Naantalissa, Luonnonmaan saaren upeassa miljöössä. Lounatuuleksi nimetty messualue on kasvava ja kehittyvä asuinalue, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Merellinen tunnelma ympäröi kauniita messukoteja, jotka kohoavat kallioiden keskellä.

Valmistuli on saanut tänä vuonna kunnian toimittaa toinen toistaan upeammat tulisija-kokonaisuudet yhteensä neljään yhteistyökumppaneidemme valmistamaan messukotiin. Sisustuksissa nähdään kauniita, luonnonläheisiä sävyjä joihin tulisijalla on haluttu tuoda perinteistä lämpöä ja elävän tulen tunnelmaa. Tulinäkyvyys on yksi tärkeimmistä kriteereistä tulisijan valinnassa, sillä liekkien leikin halutaan näkyvän mahdollisimman laajalle.

Kohde nro 4: Kannustalo Auma

Musta tulisija-kokonaisuus istuu vaaleaan, ajattomaan sisustukseen kauniisti. Kaarevan muotoinen kamiina näyttää tulen laajalle. Kuva: Kannustalo

Kannustalon Auma-kohteessa on nimensä mukaisesti näyttävä aumakatto. Koti on avara ja valo liikkuu hienosti isoista ikkunoista huoneesta toiseen. Jo sisäänkäynnistä näkymä avautuu kohti suuria maisemaikkunoita, joiden välittömään läheisyyteen on myös sijoitettu tulisija. Kannustalon messutalon sisustuksesta vastaa Helena Karihtala, joka on luonut Aumaan kauniin ajattoman, skandinaavisen sisustuksen.

Scan 83 ja teräshormi

Valmistulen valikoimasta yksinoikeudella löytyvä Scan 83 on ulkomuodoltaan pyöreä ja kompaktin kokoinen kamiina, jonka kaarevasta lasiluukusta tuli näkyy kauniisti isommassakin tilassa. Erityistä käyttömukavuutta lisää turvallinen Soft Close-lukitusmekanismi, jonka ansiosta luukku pysyy täysin auki puita lisätessä ja sulkeutuu, lukkiutuen pienellä painalluksella, kädensijaa käyttämättä.

Scan 83 kamiina on saatavilla kahdessa eri värissä, ajattomana valkoisena tai särmikkäänä mustana. Kaarevaa, kookastakin luukkua kehystävät koristelistat, sekä kahvan voit valita mustan tai alumiinin värisenä. Kirkas, lasinen lattian kipinäsuoja on ilmava ja täydentää tulisija-kokonaisuuden kauniisti, suojaten tietysti samalla lattian mahdollisilta kipinöiltä.

Tulisija tarvitsee aina kaverikseen myös savuhormin ja kokonaisuuteen sopii täydellisesti kotimainen Härmä Air Unique-teräshormi, joka on yksi suomen paloturvallisimmista hormiratkaisuista ainutlaatuisen monieristerakenteensa ansiosta.

Valmistuli mukana Naantalin Asuntomessuilla

Pääset tutustumaan Scan-kamiinaan myös Valmistulen messuosastolla. Löydät meidät Ua3-alueelta, osastonumerolla 31. Voit myös käydä tutustumassa tarkemmin Scan-kamiinan nettisivuillamme, klikkaamalla suoraan alla olevaa kuvaa. Scan-tuotteet löydät yksinoikeudella Valmistulen valikoimasta. Tervetuloa vierailemaan messuosastollamme!

Lue lisää

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *