Picture of Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Valmistuli Asuntomessuilla: Jukkatalon Knaapi

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään Aurinkoisessa Naantalissa, Luonnonmaan saaren upeassa miljöössä. Lounatuuleksi nimetty messualue on kasvava ja kehittyvä asuinalue, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Merellinen tunnelma ympäröi kauniita messukoteja, jotka kohoavat kallioiden keskellä.

Valmistuli on saanut tänä vuonna kunnian toimittaa toinen toistaan upeammat tulisija-kokonaisuudet yhteensä neljään yhteistyökumppaneidemme valmistamaan messukotiin. Sisustuksissa nähdään kauniita, luonnonläheisiä sävyjä joihin tulisijalla on haluttu tuoda perinteistä lämpöä ja elävän tulen tunnelmaa. Tulinäkyvyys onkin yksi tärkeimmistä kriteereistä tulisijan valinnassa, sillä liekkien leikin halutaan näkyvän mahdollisimman laajalle.

Kohde nro 5: Jukkatalon Knaapi

Capri-takan kolmilasisesta luukusta tuli näkyy hienosti ympäri kodin. Kuva: Kalle Ståhlberg / Jukkatalo

Jukkatalon Knaapin sisustus inspiroituu luonnosta. Sisustuksen sävyt ja materiaalit on valikoituneet ympäröivän maiseman mukaan. Hirsiseinät on jätetty kauniisti puun sävyisiksi ja sammaleenvihreä keittiö toistaa myös hienosti ikkunoista avautuvan luonnon sävyjä. Luksusta sisustukseen tulee messinkisistä yksityiskohdista. Yhdessä tasossa oleva hirsitalo on kodikas ja käytännölliset tilat soveltuvat täydellisesti pienehkölle perheelle.

Nordpeis Capri ja Härmä Air-tuloilmahormi

Jukkatalon Knaapiin Valmistuli toimitti Nordpeisin Capri-takan sekä Härmäair-tuloilmahormin, jonka kautta takka saa tarvitsemansa paloilman täysin omaa, suljettua kanavaa pitkin. Vaaleassa, skandinaavisessa sisustuksessa tumma tulisija-kokonaisuus kiinnittää katseen jo heti sisään astuttaessa. Myös Knaapissa, takka haluttiin sijoittaa keskeiselle sijainnille olohuoneen ja ruokailutilan väliin, jolloin tulen näkyvyys on tärkeässä osassa. Capri-takassa tulipesä on sijoitettu normaalia korkeammalle, joten tuli näkyy upeasti eri suuntiin. Ylös takan rakenteisiin nouseva hissiluukku tuo pientä luksusta arkeen ja takan käyttöön.

Air-tuloilmahormi kuljettaa nimensä mukaisesti tulisijalle sen tarvitseman paloilman. Suljetun ilmankierron ansiosta tulisija toimii täysin riippumatta asunnon muusta ilmanvaihdosta. Voit siis käyttää huoletta tulisijaa samanaikaisesti esimerkiksi liesituulettimen tai keskuspölynimurin kanssa. Air-tuloilmahormi on myös hyvin siro ja pienikokoinen ja näyttää kauniilta niin kookkaiden, kuin pienempienkin kamiinoiden kanssa. Hormin värivaihtoehtoja on useita, kuten esimerkiksi matta musta, valkoinen tai harjattu RST.

Valmistuli mukana Naantalin Asuntomessuilla

Valmistulen messuosaston löydät Ua3-alueelta, osastonumerolla 31. Osastollamme pääset tutustumaan niin varaavaan, kuin kiertoilmatakkoihin sekä kevyempiin kamiinoihin ja jopa kaasutakkaan. Jukkatalon Knaapissa nähtävillä olevaan Capri-takkaan pääset tutustumaan suoraan nettisivuillamme, klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Tervetuloa vierailemaan Valmistulen messuosastolla!

Lue lisää

Organisaatiomuutoksia Valmistuli Oy:ssa

Ilkka Sivula on nimetty Valmistuli Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2024 alkaen. Sivula on toiminut aiemmin Valmistuli Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Kauppatieteiden maisterin koulutuksen omaava Sivula

Kuukauden takka: Hilpu

Hilpu on Tulikiven valmistama, kotimainen kamiina. Hilpu on siro, mutta näyttävä kamiina, joka tuo tilaan lämpöä tehokkaasti ja nopeasti, heti sytytyksen alusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *