Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Valmistuli Asuntomessuilla: Designtalon Auroran Ruusu

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään Aurinkoisessa Naantalissa, Luonnonmaan saaren upeassa miljöössä. Lounatuuleksi nimetty messualue on kasvava ja kehittyvä asuinalue, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Merellinen tunnelma ympäröi kauniita messukoteja, jotka kohoavat kallioiden keskellä.

Valmistuli on saanut tänä vuonna kunnian toimittaa toinen toistaan upeammat tulisija-kokonaisuudet yhteensä neljään yhteistyökumppaneidemme valmistamaan messukotiin. Sisustuksissa nähdään kauniita, luonnonläheisiä sävyjä, joihin tulisijalla on haluttu tuoda perinteistä lämpöä ja elävän tulen tunnelmaa. Tulinäkyvyys on yksi tärkeimmistä kriteereistä tulisijan valinnassa, sillä liekkien leikin halutaan näkyvän mahdollisimman laajalle.

Kohde nro 9: Designtalon Auroran Ruusu

Sirossa Ulpu-piipputakassa kiertoilmatakka ja savupiippu on integroitu yhdeksi, kompaktiksi tuotteeksi. Kuva: Hans Koistinen / Designtalo.

Auroran Ruusu on moderni, yhdessä tasossa oleva omakotitalo jossa luonnonläheinen tunnelma on kuin käsin kosketeltavissa. Kookkaista ikkunoista näkyvä mäntymetsä sekä kauniisti levittyvä valo tuovat upeaa tunnelmaa kotiin. Koti on suunniteltu toimivaksi ja tilaratkaisut ovat monipuolisia. Vaikka neliöt on mietitty tarkkaan, kodissa on silti avara tunnelma. Tumma puu tuo sisustukseen upeaa särmää ja skandinaaviseen tyyliin sopivaa kontrastia.

Valmistuli Ulpu-piipputakka

Tulisijaksi Auroran Ruusuun valikoitui Valmistulen Ulpu-piipputakka, joka on suunniteltu erityisesti kompakteihin neliöihin, tulinäkyvyydestä ja modernista ulkonäöstä tinkimättä. Keskeiselle sijainnille suunniteltu takka mahdollistaa elävän tulen tunnelmoinnin niin olohuoneen, kuin ruokailutilan ja keittönkin puolella. Kolmilasisesta takkaluukusta tuli näkyy joka huonetilaan hienosti.

Ulpu on erittäin monipuolinen tulisija. Ulpu on saatavilla 170cm tai 190cm korkeana takkana, jolloin piippu lähtee tulisijan päältä. Vaihtoehtoisesti Ulpu on mahdollista saada ns. piipputakkana, eli takka ja piippu on integroitu yhdeksi, saumattomaksi tuotteeksi. Hormikokoa kasvattamalla Ulpuun on mahdollista liittää seinän toiselta puolelta esimerkiksi puukiuas, jolloin kaksi tulisijaa toimii yhdellä hormilla, myös samanaikaisesti. Ulpussa on vakiona takan alaosassa oleva halkotila, jossa on kätevä säilyttää seuraavan kerran polttopuut. Pintavaihtoehtoina Ulpussa on hiertopinta tai modernimpi sileä, maalattu pinta jonka voi maalata yhä uudelleen ja uudelleen aina sisustukseen sopivaksi.

Valmistuli mukana Naantalin Asuntomessuilla

Valmistulen messuosaston löydät Ua3-alueelta, osastonumerolla 31. Osastollamme pääset tutustumaan niin varaavaan, kuin kiertoilmatakkoihin sekä kevyempiin kamiinoihin ja jopa kaasutakkaan. Designtalon Auroran Ruusussa nähtävillä olevaan Ulpu-piipputakkaan pääset tutustumaan suoraan nettisivuillamme, klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Tervetuloa vierailemaan Valmistulen messuosastolla!

Lue lisää

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *