Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Valmistuli Asuntomessuilla: Designtalon Auroran Ruusu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään Aurinkoisessa Naantalissa, Luonnonmaan saaren upeassa miljöössä. Lounatuuleksi nimetty messualue on kasvava ja kehittyvä asuinalue, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Merellinen tunnelma ympäröi kauniita messukoteja, jotka kohoavat kallioiden keskellä.

Valmistuli on saanut tänä vuonna kunnian toimittaa toinen toistaan upeammat tulisija-kokonaisuudet yhteensä neljään yhteistyökumppaneidemme valmistamaan messukotiin. Sisustuksissa nähdään kauniita, luonnonläheisiä sävyjä, joihin tulisijalla on haluttu tuoda perinteistä lämpöä ja elävän tulen tunnelmaa. Tulinäkyvyys on yksi tärkeimmistä kriteereistä tulisijan valinnassa, sillä liekkien leikin halutaan näkyvän mahdollisimman laajalle.

Kohde nro 9: Designtalon Auroran Ruusu

Sirossa Ulpu-piipputakassa kiertoilmatakka ja savupiippu on integroitu yhdeksi, kompaktiksi tuotteeksi. Kuva: Hans Koistinen / Designtalo.

Auroran Ruusu on moderni, yhdessä tasossa oleva omakotitalo jossa luonnonläheinen tunnelma on kuin käsin kosketeltavissa. Kookkaista ikkunoista näkyvä mäntymetsä sekä kauniisti levittyvä valo tuovat upeaa tunnelmaa kotiin. Koti on suunniteltu toimivaksi ja tilaratkaisut ovat monipuolisia. Vaikka neliöt on mietitty tarkkaan, kodissa on silti avara tunnelma. Tumma puu tuo sisustukseen upeaa särmää ja skandinaaviseen tyyliin sopivaa kontrastia.

Valmistuli Ulpu-piipputakka

Tulisijaksi Auroran Ruusuun valikoitui Valmistulen Ulpu-piipputakka, joka on suunniteltu erityisesti kompakteihin neliöihin, tulinäkyvyydestä ja modernista ulkonäöstä tinkimättä. Keskeiselle sijainnille suunniteltu takka mahdollistaa elävän tulen tunnelmoinnin niin olohuoneen, kuin ruokailutilan ja keittönkin puolella. Kolmilasisesta takkaluukusta tuli näkyy joka huonetilaan hienosti.

Ulpu on erittäin monipuolinen tulisija. Ulpu on saatavilla 170cm tai 190cm korkeana takkana, jolloin piippu lähtee tulisijan päältä. Vaihtoehtoisesti Ulpu on mahdollista saada ns. piipputakkana, eli takka ja piippu on integroitu yhdeksi, saumattomaksi tuotteeksi. Hormikokoa kasvattamalla Ulpuun on mahdollista liittää seinän toiselta puolelta esimerkiksi puukiuas, jolloin kaksi tulisijaa toimii yhdellä hormilla, myös samanaikaisesti. Ulpussa on vakiona takan alaosassa oleva halkotila, jossa on kätevä säilyttää seuraavan kerran polttopuut. Pintavaihtoehtoina Ulpussa on hiertopinta tai modernimpi sileä, maalattu pinta jonka voi maalata yhä uudelleen ja uudelleen aina sisustukseen sopivaksi.

Valmistuli mukana Naantalin Asuntomessuilla

Valmistulen messuosaston löydät Ua3-alueelta, osastonumerolla 31. Osastollamme pääset tutustumaan niin varaavaan, kuin kiertoilmatakkoihin sekä kevyempiin kamiinoihin ja jopa kaasutakkaan. Designtalon Auroran Ruusussa nähtävillä olevaan Ulpu-piipputakkaan pääset tutustumaan suoraan nettisivuillamme, klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Tervetuloa vierailemaan Valmistulen messuosastolla!

Lue lisää

Vertailussa varaava takka ja kiertoilmatakka

Meistä jokainen on varmasti kuullut uutiset liittyen energian hintojen nousuun. Erityisesti sähkölämmitteisissä kodeissa uutiset ja jo nousseet sähkönhinnat ovat varmasti aiheuttaneet harmaita

Kuukauden takka: Lare

Takka on merkittävä osa kotia ja sen sisustusta, tunnelmaa unohtamatta. Näiden lisäksi takan perinteinen merkitys tärkeänä osana kodin lämmitysjärjestelmää on korostunut viime

Takan asennus asuttuun kotiin

Haaveiletko takan tuomasta ihanan pehmeästä lämmöstä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta? Syystä tai toisesta takka saattaa jäädä hankkimatta rakennusprojektin aikana tai vaihtoehtoisesti kotona olevan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Varaa Myymäläkäynti!

Voit tutustua laajaan valikoimaamme sekä keskustella kaikista tulisijoihin liittyvistä asioista Valmistuli-myyjän kanssa.