Ulpu

Kiertoilmatakka

Kiertoilmatakka tuo lämpöä tehokkaasti ja nopeasti

Ulpu on Valmistuli-malliston monipuolisin takka, edustaen kotimaista taattua Valmistuli-laatua. Kiertoilmatakka tuo kotiisi lämpöä tehokkaasti ja nopeasti, heti sytytyksen alkuhetkistä alkaen. Kiertoilmatakka vetää rakenteiden sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen ilmaa tehokkaasti. Kiertoilmatakka soveltuu erinomaisesti niin uusiin kuin vanhempiinkin koteihin sekä loma-asuntoihin. Ulpussa poltat jopa 33 cm pitkiä klapeja. 

Ulpu on siro kodin keskipiste

Neliön muotoinen Ulpu vie hyvin vähän lattiapinta-alaa ja se voidaan sijoittaa takan takana olevaan seinään lähes kiinni. Ulpussa on kaunis, eläväinen hiertopinta johon voit valita sopivan sävyn neljästä perusväristä. Vaihtoehtoisesti Ulpuun voidaan toteuttaa täysin sileä, maalattava pinta jonka sävyn voit valita NCS-värikartaston mukaan. Rohkeimmat valitsevat huomiota herättävän sävyn esimerkiksi jonkin sisustuksessa olevan värin mukaan. Suosittu tapa on valita tulisijan väri esimerkiksi keittiön kaappien tai takan takana olevan seinän mukaan. Ulpussa on kolmeen suuntaan tulen näyttävä panoraama-luukku, joka tuo elävän tulen kauniisti esille. Takan alaosassa on käytännöllinen halkotila, jossa säilöt tulevan lämmityskerran polttopuut kätevästi. 

Ainutlaatuinen Ulpu on vertaansa vailla

Ulpu on saatavilla 170 cm tai 190 cm korkeana takkana. Valittavissa on myös ainutlaatuinen piipputakka-rakenne, jossa Ulpu-takka ja Onpiippu on integroitu yhdeksi, saumattomaksi tuotteeksi, joka asennetaan Valmistuli-asennuksella kotiisi täysin valmiina kokonaisuutena. Piipputakka on erinomainen valinta erityisesti pienempiin tiloihin. Hormikokoa kasvattamalla Ulpuun on mahdollista nimittäin liittää toinenkin tulisija, kuten esimerkiksi kiuas. Näin Sinun ei tarvitse hankkia toista savuhormia ja säästät tilaa ja euroja. Kolmeen suuntaan liekit näyttävä Ulpu on parhaimmillaan sijoitettuna kodissa suoralle seinälle, keskeiselle sijainnille.

Suositeltu lämmitysala 100 m2

Hyötysuhde 81,9 %

Nimellisteho 5,4 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Maalatun- ja hiertopinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Tai mikä tahansa väri

Toteutamme takkaasi juuri haluamasi värisävyn NCS-värikartastosta. 

Konvektioritilöiden väri

Musta

Luukun ja kahvan väri

Musta