Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Valmis tulisija ja piippu asennettuna parissa tunnissa

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tulisijan ja piipun hankkiminen kotiin voi vaikuttaa työläältä. Hankintaan liittyy paljon mietittävää, ja etenkin jo asutussa kodissa ajatus uuden tulisijan ja piipun asennuksesta voi tuntua vaivalloiselta.

Valmistulen kattava kokonaispalvelu takaa helpon ja yksinkertaisen tavan hankkia juuri sinun kotiisi sopiva tulisija ja piippu yhdestä paikasta. Palvelu sisältää kaiken tulisijan ja piipun suunnittelusta niiden asennukseen. Asennus itsessään vie vain muutaman tunnin – oli kyse sitten uudisrakennuksesta tai asutusta kodista.

Valmiit tuotteet suoraan tehtaalta asennettaviksi

Markkinoiden nopeimman asennuksen mahdollistaa Valmistulen ainutlaatuinen toimintatapa: Lähtökohtaisesti kaikki myymämme tulisijat ja piiput kootaan asennusta vaille valmiiksi tuotteiksi tehtaallamme Keski-Pohjanmaalla, Perhossa.

Valmiiden tulisijojen ja piippujen asentaminen ei vaadi kasausta, muurausta tai pinnoitustöitä asennuspaikalla. Tuotteet kuljetetaan omalla kalustollamme tehtaalta asennuspaikalle, ja asennus tehdään saman tien.

Kun tuotteet tehdään täysin valmiiksi tehtaalla ja asennus suunnitellaan huolellisesti, ei asennustyö itsessään kestä kauaa. Hieman tuotteista riippuen asennus vie aikaa 2–4 tuntia – toisinaan vähemmänkin. Sujuvan asennuksen takaa oman suunnittelijamme tekemät tarkat mittapiirustukset takan ja piipun sijoittamisesta ja läpiviennistä asuntoon.

Asennuksen jälkeen voit ottaa tulisijan käyttöön vaikka heti!

Hiottu prosessi takaa vaivattoman asennuksen

Valmistulen hiotun prosessin ansiosta valmiiden takkojen ja piippujen asennus on paitsi nopeaa myös muutoin vaivatonta.

Tehtaalla valmiiksi kootut tuotteet tuodaan työmaalle vasta asennuksen yhteydessä, joten ne eivät häiritse muuta työskentelyä. Jo asutussa kodissa puolestaan voi elää normaalisti, kun tulisija, piippu ja asennukseen tarvittavat välineet eivät ole tiellä ennen asennusta.

Asennukseen ei tarvitse varata aikaa päiviä, eivätkä esimerkiksi sääolosuhteet pääse viivästyttämään asennusta. Valmistulen takat ja piiput voidaankin asentaa milloin tahansa vuodenajasta ja säästä riippumatta.

Lisäksi asennuspaikka pysyy siistinä, kun asentajamme tuovat tarvittavat tavarat mukanaan ja vievät ylimääräiset pois. Näin myös minimoidaan tulisijan ja piipun vaurioitumisen, osien hukkumisen ja niiden aiheuttamien vaaratilanteiden mahdollisuus.

Mittatilaustyönä tehdyt takat ja piiput ympäri Suomen

Valmistulella ammattilainen on apunasi tulisijan suunnittelussa alusta lähtien. Keskustelemme yhdessä, millaiseen tilaan tulisija tulee sekä siitä, millaisia tarpeita ja toiveita tulisijalle on. Apuna suunnittelussa käytämme piirustuksia tai kuvia asunnosta. Näin löydämme varmasti juuri sinun kotiisi oikeanlaisen tulisijan ja piipun.

Kun tulisijan ja piipun suunnittelu, tuotanto, kuljetus ja asennus hoituvat saman katon alla, saat kaikkiin kysymyksiisi vastauksen yhdestä paikasta. Voit luottaa siihen, että projekti pysyy hallinnassa ja aikataulutus on saumatonta.

Mittatilaustyönä tehtyjen tulisijojen ja piippujen asentaminen huippunopealla Valmistuli-menetelmällä onnistuu sekä uudisrakennuksiin että jo asuttuihin asuntoihin. Tuotteet toimitetaan ja asennetaan ympäri Suomen niin pientaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin vapaa-ajan asuntoihinkin.

Tutustu ja löydä oma suosikkisi Valmistulen mallistosta.

Lue lisää

OnPiippu – Euroopan paloturvallisin savupiippu

Kun olet hankkimassa piippua tulisijaasi, on Valmistulen OnPiippu helpoin ja kustannustehokkain valinta. Mittatilaustyönä valmistettava OnPiippu tehdään valmiiksi tehtaalla ja asennetaan kotiisi muutamassa

Kuukauden takka: Ulpu

Ulpu säästää neliöitä Monipuolinen tilaihme. Se kuvailee Valmistulen Ulpua parhaiten. Ainutlaatuisessa tulisijassa yhdistyvät tyylikäs, skandinaavinen ulkonäkö, kotimainen osaaminen sekä monipuolisuus. Ulpu on

Takkatrendit: Sisustussuunnittelija Sari Helin

Trendit ohjaavat monesti valintojamme. Kodin rakentamiseen liittyviä ratkaisuja on usein helpompi tehdä, kun olemme nähneet valmiita toteutuksia ja ratkaisuja käytössä muillakin. Myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Varaa Myymäläkäynti!

Voit tutustua laajaan valikoimaamme sekä keskustella kaikista tulisijoihin liittyvistä asioista Valmistuli-myyjän kanssa.