Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Tapio Leino: Tuhansien takkojen mies

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tapio Leino on Valmistulen asiakasvastaava, joka nauttii teensä täydellisen haudutettuna ja saa energiaa kohtaamistaan asiakkaista. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus tulisija-alalta.

Tapio on työskennellyt yli 30 vuoden ajan erilaisissa tehtävissä tulisijojen parissa. Vuosien saatossa hän on nähnyt ja kokenut paljon, ja tulisija-ala on tullut yhtä tutuksi kuin omat taskut. Tapio aloitti alalla ensin takkamuurarina ja yli 12 vuoden aikana asensi yhteensä reilusti yli 1000 tulisijaa. Hankittuaan vakuuttavan kokemuksen tulisijojen asentamisesta, Tapio päätti kokeilla, miten häneltä luonnistuisi takkojen myynti. Tekninen osaaminen asennuksen puolelta toi varmuutta myyntityöhön ja asiakkaiden kohtaaminen niin kuluttuja- kuin ammattirakentajienkin parissa tuntui heti luontevalta.

Valmistulella Tapio on työskennellyt nyt yli 8 vuoden ajan Valmistulella Tapio on työskennellyt nyt yli 8 vuoden ajan asiakasvastaavana, talotehdasmyynnin puolella. Työpäivän tehtäviin kuuluu myymälän ylläpitäminen, tulisija-tilausten käsittely, sekä olennaisimpana uudisrakentaja-asiakkaiden kohtaaminen niin videopalaverin muodossa, kuin kasvotustenkin Valmistuli Showroomilla, Vantaalla.

-Valmistulen takkapaketteja on tullut myytyä yksi jos toinenkin vuosien saatossa, Tapio kommentoi.

”Tavoitteenani on aina löytää asiakkaalle juuri Heidän tarpeitaan vastaava kokonaisuus. Joskus olen joutunut murskaamaan asiakkaiden unelmia, mutta jälkeenpäin he ovat tulleet erikseen kiittämään kyseenalaistamisesta ja ammattitaidosta. Yleensä aina takkapalaverin yhteydessä on asiakkaiden kanssa ratkottu muitakin rakennusprojektiin liittyviä yksityiskohtia, kuin pelkästään tulisija. Usein takkapohdinnan yhteydessä selkenee esimerkiksi asiakkaiden tulevan keittiön värimaailma. Kun asiakkaan tulevasta kodista on aidosti kiinnostunut kokonaisuutena, löytyvät todelliset tarpeet ja sitä myötä asiakkaankin on helpompi valita kartoitetuista takka-vaihtoehdoista mieleisin kokonaisuus, joka sopii heidän kotiinsa täydellisesti.”

Tapio palvelee Valmistulella pääasiassa talotehtaiden uudisrakentaja-asiakkaat video- tai puhelinpalaverin muodossa, tai paikan päällä Valmistulen Showroomilla.

Vuosien kokemus alalta näkyy varmuutena ja ammattitaitona. Valmistulella työskentelystä Tapio on pitänyt kovasti. ”Hyvä työilmapiiri on kaikki kaikessa ja on mielekästä tehdä asiakaspalvelu- ja myyntityötä, kun voi luottaa, että minun työni jälkeen niin tuotannossa, kuin asennuksessakin tehdään yhtä kovasti töitä, jotta asiakas saa juuri haluamansa tuotteet” Tapio kertoo.

Tapio näkee, että takan hankinta on satsaus ennen kaikkea huoltovarmuuteen ja luo monipuolista turvaa. ”Nykyajan maailmassa tilanteet voivat muuttua hyvinkin äkkiä, kuten olemme voineet kaikki huomata. Tulisija tuo kotiin turvaa ja varmuutta ja uskoo, että tulisijojen merkitys kasvaa uudelleen vuosien saatossa. Nykyajan tulisijat ovat hyvin kehittyneitä ja asiakkaatkin ovat entistä tietoisempia erilaisista mahdollisuuksista esimerkiksi koskien tulisijan paloilman tuontia, ulkonäköä tai lämmitystehoa, ainutlaatuista tunnelmaa unohtamatta.”

Tapion suosikkitakaksi valikoituu Valmistulen oman tuotannon Viena-takka. ”Viena on varaava, mutta silti siro takka nykyaikaisella ja tehokkaalla polttotekniikalla. Viena on juuri sellainen tulisija, johon kulminoituu tämän päivän takkakehitys. Tulisijan ei tarvitse olla enää monta tuhatta kiloa painava, jotta siitä saa tehokkaasti lämpöä.”

Kiertoilmatakoista Tapion suosikki on Nordpeisin Capri-takka. Laadukas, takan rakenteisiin nouseva hissiluukku on miellyttävä ja laadukas käyttää. Siro ulkomuoto sopii monenlaiseen kotiin ja normaalia korkeammalla sijaitseva tulipesä näyttää elävän tulen hienosti. Kamiinoista Tapion suosikiksi nousee Tulikiven Hilpu-kamiina, jossa on pyörivä ominaisuus jonka avulla tulen saa näkymään juuri siellä missä oleskellaan. Kamiinan soikea ulkomuoto ja siro koko ovat myös asioita, joita nykyajan asiakkaat arvostavat.

Tapio palvelee asiakkaita Valmistulen Showroomilla, Vantalla. Showroom on avoinna maanantaista torstaihin klo 10.00 – 18.00 ja perjantaisin 9.00-17.00.

Kuukauden takka: Viena

Valmistuli Viena

Valmistulen Viena on yksi suosituimmista tulisijoistamme, eikä suotta. Kompaktin kokoinen tulisija on tehokas lämmittäjä ja siron koonsa ansiosta soveltuu monenlaisiin koteihin. Varaava Viena-takka on valmistettu erikoissileästä betonista ja siinä on nykyaikainen palotekniikka ja ilmansyöttö, mikä mahdollistaa puhtaan ja myös tehokkaan paloprosessin, eli Sinulle tehokkaasti lämpöä.

Erikoissileä betonipinta on suoraan maalattavissa, yhä uudelleen ja uudelleen. Valmistulen kautta valittavissasi on neljä eri perusväriä: valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta. Pienellä lisähinnalla toteutamme Viena-takkaan juuri tietyn sävykoodin mukaisen pinnan. Usein asiakkaamme haluavat takan takana olevan seinän värin mukaan tai jonkin kodissa käytetyn tehostevärin mukaan. Mustakehyksinen luukku on upotettu pinnan tasolle ja luo modernia särmää takkaan. Viena-takassa on oletuksena terävät nurkat, mikä myös tuo oman lisänsä ajattomaan ulkonäköön.

Suosittu, valkoinen Viena-takka on nähtävillä Valmistulen Showroomilla, Vantaalla. Paikan päältä löydät myös mallipalat muista perusväreistä.

Tutustu suosittuun Viena-takkaamme tarkemmin kotisivuilla, klikkaamalla ylläolevaa kuvaa.

Lue lisää

Sisustussuunnittelijan vinkit takkavalintaan

Takka on yksi kodin merkittävimmistä yksittäisistä hankinnoista, joten sen valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Parhaimmillaan takka on kodin sisustuksen näyttävä keskipiste, tehokas

Nähdään Omakoti-messuilla Vantaalla!

Syksyn odotetut Omakoti-messut tulevat taas! Vantaan Myyrmäki-hallissa järjestettävät asumisen, rakentamisen ja sisustamisen messut on odotettu, koko perheen tapahtuma. Valmistuli on mukana messuilla

OnPiippu – Euroopan paloturvallisin savupiippu

Kun olet hankkimassa piippua tulisijaasi, on Valmistulen OnPiippu helpoin ja kustannustehokkain valinta. Mittatilaustyönä valmistettava OnPiippu tehdään valmiiksi tehtaalla ja asennetaan kotiisi muutamassa

3 vastausta

  1. Ensiksi kysyn kun .minulla on 56vuonna rakennettu talo hormissa on varauksia kyllä mutta kestääkö lattia
    Kun valua on noin 10cm ja sen päällä lattiavasat ja lämpöeriste puru pinta alaa noin 70m2 alakerrassa on takka joten onkohan edes mahdollista
    T. Kaija

  2. Tällaista ammattilaista kyllä arvostan, joka on nähnyt alaa monelta laidalta, ensin takkamuurarina ja myöhemmin takkojen myyntipuolelta. Vanhemmillanikin olisi edessä tulisijan korjaus lähiaikoina. Kaikkea hyvää Tapiolle myös jatkossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.