Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Kuukauden takka: Ulpu

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Ulpu Valmistuli

Ulpu säästää neliöitä

Monipuolinen tilaihme. Se kuvailee Valmistulen Ulpua parhaiten. Ainutlaatuisessa tulisijassa yhdistyvät tyylikäs, skandinaavinen ulkonäkö, kotimainen osaaminen sekä monipuolisuus. Ulpu on kiertoilmatakka, jolla saat lämpöä kotiisi heti sytytyksen alusta alkaen. Pienikokoinen Ulpu sopii mainiosti niin omakotitaloihin, kuin myös pienempiin loma-asuntoihin tai saunarakennuksiinkin. Kolmilasisesta takkaluukusta elävän tulen tunnelma välittyy upeasti kotiin ja tulta on mukava ihastella huoneen joka kulmasta. Pienet suojaetäisyydet mahdollistavat Ulpun sijoittamisen takan takana olevaan seinään lähes täysin kiinni. Parhaimmillaan Ulpu on sijoitettuna huonetilassa suoralle seinälle. Ulpu kuuluu Valmistulen Valmistuli-takka tuoteperheeseen ja kaikki kyseisen tuoteperheen tulisijat valmistetaan Perhossa, Keski-Pohjanmaalla.

Ulpun läpivientikuvasta nähdään, miten Ulpun hormiin voidaan liittää myös seinän toiselta puolelta esimerkiksi kiuas. Tämä onnistuu hormiputken kokoa kasvattamalla sekä lisähormiliitoksella.

Takka ja piippu vai piipputakka?

Ulpu on saatavilla perinteisenä takkana, jolloin Onpiippu tai Onpiippu Steel lähtee tulisijan päältä. Nykyään on hyvin suosittua, että piippu ja takka tehdään saumattomaksi kokonaisuudeksi, jolloin piippua ei erota takasta. Tähän Valmistuli on kehittänyt ns. piipputakka-ratkaisun, jossa Ulpu ja Onpiippu integroidaan yhdeksi, saumattomaksi tuotteeksi. Piipputakka-rakenteessa Ulpun mitat ovat vesikatolle saakka 545x545mm.

Ulpun yksi ainutlaatuinen ominaisuus on, että samaan hormiin voidaan liittää seinän toiselta puolelta toinen tulisija, kuten esimerkiksi kiuas. Tämä onnistuu helposti hormiputken kokoa kasvattamalla sekä lisähormiliitoksella. Tällä ratkaisulla tilaa säästyy hurjasti esimerkiksi pienemmissä saunarakennuksissa tai loma-asunnoissa. Tulisijoja voidaan käyttää omien savupeltien ansiosta yhtäaikaa.

Vuoden 2022 Asuntomessuilta, Design-Talon kohteesta Auroran Ruusu löytyy Valmistulen Ulpu-piipputakka. Kuva: Hans Koistinen / Design-Talo.

Juuri Sinun kotiisi sopiva takka

Takkavalintaan vaikuttaa hyvin usein kodin muu sisustus ja kiintokalusteet. Siron Ulpun kolmilasisesta luukusta, tuli näkyy upeasti, vaikka takan koko onkin moniin verrattuna pieni. Tulinäkyvyyteen vaikuttaa olennaisesti tulipesän normaalia korkeampi sijoittelu. Ulpussa on oletuksena eläväinen hiertopinta, jossa perusvärejä on neljä: valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta. Kuten kaikkiin Valmistuli-tuoteperheen takkoihin, myös Ulpuun on mahdollista hankkia sileä, maalattu pinta jollakin neljästä perusväristä, tai vaihtoehtoisesti juuri valitsemallasi sävyllä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan väri esimerkiksi keittiön kaappien, takan takana olevan seinän tai jonkin sisustuksessa käytettävän tehostevärin mukaan. Ulpun luukku on aina musta. Alaosassa sijaitsevassa halkotilassa säilöt kätevästi seuraavan kerran polttopuut ja se on myös näyttävä yksityiskohta sirossa ja yksinkertaisen tyylikkäässä tulisijassa.

Ulpuun pääset tutustumaan myös nettisivuillamme osoitteessa: https://valmistuli.fi/tuotteet/ulpu/

Lue lisää

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *