Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Kuukauden takka: Lare

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Takka on merkittävä osa kotia ja sen sisustusta, tunnelmaa unohtamatta. Näiden lisäksi takan perinteinen merkitys tärkeänä osana kodin lämmitysjärjestelmää on korostunut viime aikoina entisestään. Valmistuli Lare on kotimaista osaamista edustava kulmaluukullinen kiertoilmatakka, jolla saat tehokkaasti lämpöä heti sytytyksen alusta alkaen. Tehokas lämmöntuotto luo turvaa ja varmuutta kotiin.

Lare-takan kulmaluukusta elävä tuli vangitsee katseen kuin katseen.

Lämpöä nopeasti ja tehokkaasti

Valmistuli-takat valmistetaan Perhossa, Keski-Pohjanmaalla. Ne edustavat kotimaista osaamista ja laatua parhaimmillaan. Nopea ja tehokas lämmönluovutus yhdistettynä selkeään ulkomuotoon tekevät Laresta joka kotiin sopivan tulisijan.

Kiertoilmatakan toimintaperiaatteena on kierrättää huoneilmaa. Esimerkiksi Lare-takassa on takan alaosassa ilmanottoritilät, joista takka ottaa viileää huoneilmaa sisäänsä. Takan päällä taas sijaitsee toinen ilma-aukko, jonka kautta takka puhaltaa lämmintä ilmaa takaisin huoneeseen. Näin saat lämpöä heti sytytyksen alusta loppuun saakka, ja vielä hieman sen jälkeenkin. Hyötysuhde Lare-takalla on lähes 80%! Kiertoilmatakalla lämmität pienemmällä puumäärällä energiatehokkaasti ja puhtaasti.

Raudoitettu kevytsorabetoni antaa Lare-takalle lujan ja hyvin lämpöä eristävän raamin. Lare-takka valmistetaan viimeistä pintaa myöten täysin valmiiksi tuotteeksi Valmistulen tehtaalla, optimaalisissa olosuhteissa. Näin takaamme Sinulle nopean ja laadukkaan asennuksen, jonka jälkeen takkasi on heti käyttövalmis.

Valmistuli-takka

Kotimaista designia

Monipuolinen Lare sopii kodissa sijoitettavaksi niin suoralle seinälle, kulmaan tai myös tilanjakajaksi huoneiden välille. Pienet suojaetäisyydet mahdollistavat takan sijoittamisen lähes kiinni takana olevaan seinään nähden. Eli takan ympärille ei jää inhottavia rakoja joita olisi hankala siivota.

Lare-takkaa on saatavilla neljässä eri mallissa. Lare 145 on tuoteperheestä pienin ja ulkomitoiltaan vain 79x79cm, minkä ansioista se soveltuu erinomaisesti pienempiinkin koteihin, viemättä liikaa tilaa muilta toiminnoilta. Kookkain Lare-takka on malliltaan 455, ja se on mittasuhteiltaan erinomainen ja näyttävä valinta esimerkiksi tilanjakajaksi huonetilojen välille.

Upeaa tulinäkyvyyttä kulmaluukulla

Selkeä, jopa yksinkertainen ulkonäkö tuo Lare-takassa olennaisimman, eli elävän tulen kauniisti esille. Kulmaluukku on valittavissa oikea- tai vasenkätisenä. Ylös takan rakenteisiin nouseva hissiluukku tuo pientä luksusta takan käyttöön, ollen samalla käytännöllinen ja helpottaen lasipinnan puhtaanapitoa.

Lare-takassa on oletuksena eläväinen hiertopinta, jossa valittavissasi on neljä perusväriä: valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta. Mikäli pidät enemmän modernista tyylistä, voit valita hiertopinnan sijaan sileän, maalatun pinnan. Maalatun pinnan etuna on, että voit helposti itse päivittää värin myöhemmin, mikäli sisutustyyli muuttuu.

Ilmanottoritilät sekä luukun reunuskivet voit valita tyyliisi sopiviksi. Luukun reunuskivet ovat kestävää graniittia, mikä säilyttää erinomaisesti kiiltonsa ilman väri-tai rakennemuutoksia. Olemme valikoineet reunuskiviksi neljä eri vaihtoehtoa joista voit valita Sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Ilmanottoritilöiden värivaihtoehtoina on valkoinen sekä musta, joista jälkimmäinen on ehdottomasti yleisin vaihtoehto, takan väristä riippumatta.

Luukun reunuskivet alkaen vasemmalta, ylhäältä: Bianco Sardo, Nero Assoluto, Emerald Pearl ja Stormy Black.

Tutustu myös aiempaan blogi-postaukseemme jossa kerromme asiakaskokemuksen Lare-takan hankinnasta. Postaukseen pääset: https://valmistuli.fi/takan-asennus-asuttuun-kotiin/

Lue lisää

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024.

6 vastausta

  1. Heippa !
    Kiertoilmatakka jossa korkeus noin 110cm , ja leveys korkeintaan 80 cm. Löytyykö sellaista mallistosta?
    Toivoisin tarjouksen Asennettuna , savupiipun kera 😊. Kuinka pitkät toimitusajat teidän takoissa on ?
    Paikkakunta Pietarsaari.
    Yst. terv. Marina Bast

  2. Löytyykö teiltä sellaista takkaa jossa on vesikierto. Voisin yhdistää lattialämmitykseen. Jos löytyy niin missä hinnoissa pyörii mulla on piippu valmiina..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *