Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Valmistuli toivottaa lämmintä joulua

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Taas on vuosi pyörähtänyt lähelle loppuaan, ja on aika sanoa kiitokset sekä rauhoittua joulun, juhlista lämpimimmän viettoon. Olemme ylpeitä ja onnellisia siitä, että yhä useampaa kotia lämmittää ja valaisee tänäkin vuonna Valmistulen toimittama tulisija.

Kiitos asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä henkilökunnallemme menneestä vuodesta. Toivotamme kaikille rauhaisaa ja lämmintä joulua sekä onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2024!

Valmistulen koko henkilökunta lomailee joulun pyhät ja palaamme takaisin töihin tiistaina, 2.1.2024.

Virittäydy joulutunnelmaan yhdessä kanssamme katsomalla perinteinen joulutervehdyksemme, joka tänä vuonna on nimeltään ”Me käymme joulun viettohon”.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön tai laittaa viestiä chatin kautta yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian töihin palattuamme.

Lue lisää

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *