Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024. Valmistuli on mukana messuilla ja löydät meidät osastolta M21!

Talvikampanjasta moderni tulisija-paketti edullisesti!

Valmistulen Talvikampanjasta voit valita mieleisesi kahdesta erilaisesta tulisija-paketista. Voit tutustua kampanjaan alla olevasta linkistä. Messuvierailijoille on tiedossa erikoisetu! Tervetuloa messuilemaan Myyrmäelle!

Lue lisää

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Kuukauden takka: Duo 1

Duo 1 on moderni, puulämmitteinen kamiina. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tulisijassa tyylikästä ulkoasua sekä tehokasta lämmöntuotantoa. Kamiinan suuri lasiluukku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *