Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Valmistuli Lohjan Asuntomessuilla

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lohjanjärven rannalla sijaitsee hurmaava Hiidensalmi, jonne rakentuivat vuoden 2021 Asuntomessut. Messualue sijaitsee hyvin lähellä Lohjan keskustaa ja alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Uniikit messukodit on suunniteltu kestävyysnäkökulmasta, huomioiden sujuva arki sekä kokonaisvaltainen hyvä olo. Valmistuli on toimittanut vuosien saatossa kymmeniin Asuntomessutaloihin toinen toistaan upeampia tulisija-kokonaisuuksia. Tänä vuonna saimme kunnian toimittaa kolmeen eri messukotiin asukkaiden unelma-tulisijat.

Valmistuli Lare
Vuoden 2020 Asuntomessuilla Tuusulassa oli myös upeita kohteita, joihin Valmistuli toimitti tulisijat ja piiput. Kuvassa Sievitalon Kultakoivu, jossa näyttävä Lare-takka ja HärmäAir-teräshormi.

Valmistuli on tulisija-toimittaja, jonka visiona on tuoda elävä tuli jokaiseen kotiin. Tänä vuonna toteutimme kolmeen yhteistyökumppanimme kohteeseen tulisija-kokonaisuudet. Kiertoilmatakat sekä kevytrakenteiset kamiinat ovat kasvattaneet suosiotaan paljon. Tärkeimpinä kriteereinä esille on noussut asiakkaiden keskuudessa monipuolisuus, tunnelmointi, tulinäkyvyys, lämmitystehokkuus ja sisustukseen sopiva ulkonäkö.

Kannustalon Suomi-kohteesta löytyy Valmistulen toimittama ja asentama Praha-takka sekä Härmä Air-korvausilmahormi.

Kannustalon Suomi

Kannustalon Suomi-kohteeseen valittiin yhdessä asukkaiden kanssa juuri heidän sisustukseen ja käyttötarkoituksiin sopiva kokonaisuus. Tulisijaksi valikoitui lopulta kaunis Nordpeisin Praha-takka sekä Härmä Air-teräshormi, jossa on myös Air-korvausilmaominaisuus, jonka kautta takka saa tarvitsemansa paloilman omaa, suljettua kanavaa pitkin. Valkoinen takka mukautuu hienosti talon sisustukseen. Musta hormi sopii mainiosti yhteen takan mustan luukkujen kanssa ja tuo sopivasti kontrastia vaaleuteen.

Kannustalon Suomi-kohde on messualueella 3. Voit myös tutustua kohteeseen Instagramissa: @jokirinteen_messutalo
Jukkatalon Jalavan kauniiseen skandinaaviseen kotiin sopii täydellisesti musta kokonaisuus tulisija-kokonaisuus; Nordpeisin Atlanta-takka sekä Härmä Air-teräshormi.

Jukkatalon Jalava

Jukkatalon kauniissa Jalava-kohteessa elämä on balanssissa. Luonnolliseen ja ajattomaan sisustukseen sopii erinomaisesti mustat yksityiskohdat tuomaan sopivasti kontrastia. Valmistulen toimittama Atlanta-takka sekä HärmäAir-teräshormi ovat näyttävä kokonaisuus vaaleassa sisustuksessa. Myös tässä kokonaisuudessa paloilma tuodaan hormin kautta. Tiesitkö, että paloilman tuonti hormin kautta on tekee paloprosessista tehokkaamman ja puhtaamman? Ulkoa tuleva paloilma esilämpenee savuhormin lämmön ansiosta. Kun paloilma tuodaan hormin kautta, talon rakenteisiin ei tarvitse tehdä erillisiä läpivientejä eikä takan yhtäaikainen käyttö vaikuta esimerkiksi talon ilmastointiin tai liesituulettimen käyttöön.

Jukkatalon kaunis Jalava on Lohjan Asuntomessukohde nro 13.
Tulikiven Hilpu-kamiinan kaarevasta luukusta tuli näkyy laajalle. Kamiina on loistava valinta, kun haluat erityisesti tunnelmaa mutta et halua tulisijan vievän paljon pinta-alaa huonetilasta.

Kastellin Veistos

Kastellin Veistos on moderni ja näyttävä koti, joka huokuu lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikasta ammentavia vivahteita. Valmistuli toteutti täydellisesti kohteeseen sopivan tulisija-kokonaisuuden. Musta Tulikiven Hilpu-kamiina ja Härmä Air-teräshormi tuovat skandinaavisen graafiseen sisustukseen näyttävän yksityiskohdan. Tilavassa olohuoneessa voi viettää ihanasti aikaa perheen kesken, nautiskellen samalla lämpimästä ja kodikkaasta elävän tulen tunnelmasta.

Kastellin modernia Veistos-kotia voit käydä ihastelemassa kohteessa nro 4.
Valmistulen messuosastolla myyjämme opastavat Teitä tulisjan valinnassa innolla ja ammattitaidolla.

Valmistulen messuosaston löydät järven läheisyydesta, UA2-alueelta. Voit tutustua messuosastollamme myös muutamiin takkamalleihin. Osastolta löydät esimerkiksi suositun Viena-takan, upean Scan 83-kamiinan sekä uutuustuotteemme Valmistuli Usvan. Myyjiltämme voit varata ajan Valmistuli-palaveriin, jossa käydään läpi toiveenne ja ajatuksenne koskien kotinne takka-asioita. Ainutlaatuisella Valmistuli-asennuksella mahdollistamme takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa. Nähdäänkö Asuntomessuilla?

Valmistulen messuosastolla voit tutustua tähän upeaan Scanpisin kamiinaan. Suomessa myynti yksinoikeudella: Valmistuli Oy.

Lue lisää

Valmistuli takka

Millainen takka sopisi meidän kotiin?

Mietityttääkö sinua, millainen takka olisi juuri sopiva valinta kotiisi? Tulevan takan valitseminen ei välttämättä olekaan niin helppoa, kuin ajatellaan, erityisesti jos haluat löytää oikeasti tarpeisiisi vastaavan tulisijan.

Valmistuli

Mikä on Valmistuli?

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, jonka komeana visiona on tuoda elävä tuli jokaiseen kotiin. Tuo visio ajaa meitä joka päivä eteenpäin, sillä mielestämme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *