Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Valmistuli Asuntomessuilla: Kastellin Kultaranta

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään Aurinkoisessa Naantalissa, Luonnonmaan saaren upeassa miljöössä. Lounatuuleksi nimetty messualue on kasvava ja kehittyvä asuinalue, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Merellinen tunnelma ympäröi kauniita messukoteja, jotka kohoavat kallioiden keskellä.

Valmistuli on saanut tänä vuonna kunnian toimittaa toinen toistaan upeammat tulisija-kokonaisuudet yhteensä neljään yhteistyökumppaneidemme valmistamaan messukotiin. Sisustuksissa nähdään kauniita, luonnonläheisiä sävyjä, joihin tulisijalla on haluttu tuoda perinteistä lämpöä ja elävän tulen tunnelmaa. Tulinäkyvyys on yksi tärkeimmistä kriteereistä tulisijan valinnassa, sillä liekkien leikin halutaan näkyvän mahdollisimman laajalle.

Kohde nro 11: Kastellin Kultaranta

Näyttävä Hilpu on soikean muotoinen kamiina, jonka tulipesää on mahdollista kääntää 90 astetta. Näin voit nauttia elävän tulen ainutlaatuisuudesta juuri siellä, missä olet. Kuva: Kastelli

Kastellin Kultaranta on taidonnäyte Kultaranta-mallistosta, johon kiteytyy upeasti Kastellin talosuunnittelu ja laatu. Arkkitehtooninen, moderni Kultaranta vastaa monen luonnonläheistä kotiunelmaa. Messukodissa hukkaneliöt on karsittu laadukkaalla suunnittelulla minimiin, unohtamatta kuitenkaan tilojen ilmavuutta ja toimivuutta, runsaine säilytystiloineen. Myös Kultarannan kookkaista ikkunoista luonto tulee kuin käsinkosketeltavaksi ja pohjoismaalaiseen makuun sopiva sisustus maanläheisine väreineen toistaa maisemaa kauniisti.

Tulikiven Hilpu-kamiina

Kastellin Kultaranta-kotiin valikoitui näyttävä mutta siro Hilpu-kamiina sekä Härmä Air-teräshormi. Hilpu on soikean muotoinen ja sirosta koostaan huolimatta Hilpussa on kookas tulipesä, josta tuli näkyy upeasti isossakin tilassa. Hilpussa on yksi ominaisuus ylitse muiden; voit kääntää tulipesää 90 astetta, joten voit nauttia elävästä tulesta juuri siellä missä oleskeletkin. Hilpu soveltuu myös upeasti tilanjakajan paikalle, keskelle huonetilaa. Matta musta teräskuori on ajaton ja tuo sisustukseen mukavaa kontrastia. Tulisijan päältälähtevä kotimainen Härmä Air Unique-teräshormi soveltuu myös siron koonsa ansiosta täydellisesti Hilpun pariksi.

Valmistuli mukana Naantalin Asuntomessuilla

Valmistulen messuosaston löydät Ua3-alueelta, osastonumerolla 31. Osastollamme pääset tutustumaan niin varaavaan, kuin kiertoilmatakkoihin sekä kevyempiin kamiinoihin ja jopa kaasutakkaan. Kastellin Kultarannassa nähtävillä olevaan Hilpuun pääset tutustumaan suoraan nettisivuillamme, klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Tervetuloa vierailemaan Valmistulen messuosastolla!

Lue lisää

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *