Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Valmistuli Asuntomessuilla: Kastellin Kultaranta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään Aurinkoisessa Naantalissa, Luonnonmaan saaren upeassa miljöössä. Lounatuuleksi nimetty messualue on kasvava ja kehittyvä asuinalue, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Merellinen tunnelma ympäröi kauniita messukoteja, jotka kohoavat kallioiden keskellä.

Valmistuli on saanut tänä vuonna kunnian toimittaa toinen toistaan upeammat tulisija-kokonaisuudet yhteensä neljään yhteistyökumppaneidemme valmistamaan messukotiin. Sisustuksissa nähdään kauniita, luonnonläheisiä sävyjä, joihin tulisijalla on haluttu tuoda perinteistä lämpöä ja elävän tulen tunnelmaa. Tulinäkyvyys on yksi tärkeimmistä kriteereistä tulisijan valinnassa, sillä liekkien leikin halutaan näkyvän mahdollisimman laajalle.

Kohde nro 11: Kastellin Kultaranta

Näyttävä Hilpu on soikean muotoinen kamiina, jonka tulipesää on mahdollista kääntää 90 astetta. Näin voit nauttia elävän tulen ainutlaatuisuudesta juuri siellä, missä olet. Kuva: Kastelli

Kastellin Kultaranta on taidonnäyte Kultaranta-mallistosta, johon kiteytyy upeasti Kastellin talosuunnittelu ja laatu. Arkkitehtooninen, moderni Kultaranta vastaa monen luonnonläheistä kotiunelmaa. Messukodissa hukkaneliöt on karsittu laadukkaalla suunnittelulla minimiin, unohtamatta kuitenkaan tilojen ilmavuutta ja toimivuutta, runsaine säilytystiloineen. Myös Kultarannan kookkaista ikkunoista luonto tulee kuin käsinkosketeltavaksi ja pohjoismaalaiseen makuun sopiva sisustus maanläheisine väreineen toistaa maisemaa kauniisti.

Tulikiven Hilpu-kamiina

Kastellin Kultaranta-kotiin valikoitui näyttävä mutta siro Hilpu-kamiina sekä Härmä Air-teräshormi. Hilpu on soikean muotoinen ja sirosta koostaan huolimatta Hilpussa on kookas tulipesä, josta tuli näkyy upeasti isossakin tilassa. Hilpussa on yksi ominaisuus ylitse muiden; voit kääntää tulipesää 90 astetta, joten voit nauttia elävästä tulesta juuri siellä missä oleskeletkin. Hilpu soveltuu myös upeasti tilanjakajan paikalle, keskelle huonetilaa. Matta musta teräskuori on ajaton ja tuo sisustukseen mukavaa kontrastia. Tulisijan päältälähtevä kotimainen Härmä Air Unique-teräshormi soveltuu myös siron koonsa ansiosta täydellisesti Hilpun pariksi.

Valmistuli mukana Naantalin Asuntomessuilla

Valmistulen messuosaston löydät Ua3-alueelta, osastonumerolla 31. Osastollamme pääset tutustumaan niin varaavaan, kuin kiertoilmatakkoihin sekä kevyempiin kamiinoihin ja jopa kaasutakkaan. Kastellin Kultarannassa nähtävillä olevaan Hilpuun pääset tutustumaan suoraan nettisivuillamme, klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Tervetuloa vierailemaan Valmistulen messuosastolla!

Lue lisää

Vertailussa varaava takka ja kiertoilmatakka

Meistä jokainen on varmasti kuullut uutiset liittyen energian hintojen nousuun. Erityisesti sähkölämmitteisissä kodeissa uutiset ja jo nousseet sähkönhinnat ovat varmasti aiheuttaneet harmaita

Kuukauden takka: Lare

Takka on merkittävä osa kotia ja sen sisustusta, tunnelmaa unohtamatta. Näiden lisäksi takan perinteinen merkitys tärkeänä osana kodin lämmitysjärjestelmää on korostunut viime

Takan asennus asuttuun kotiin

Haaveiletko takan tuomasta ihanan pehmeästä lämmöstä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta? Syystä tai toisesta takka saattaa jäädä hankkimatta rakennusprojektin aikana tai vaihtoehtoisesti kotona olevan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Varaa Myymäläkäynti!

Voit tutustua laajaan valikoimaamme sekä keskustella kaikista tulisijoihin liittyvistä asioista Valmistuli-myyjän kanssa.