Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Valmistulen suosikit

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Nykyaikana takkavalinta voi tuntua haastavalta, sillä tuotteita on hyvin paljon erilaisia, eri laatuisia, eri valmistajilla. Sopisiko meidän kotiin varaava takka, kiertoilmatakka vai kevyt kamiina? Entäpä minkä näköinen ja kokoinen takka olisi paras valinta kotiimme? Valmistulen valikoimasta löydät kymmenittäin tuotteita erilaisina variaatioina. Olemme luoneet Valmistulen Suosikit-malliston, joka on kompaktimpi, mutta monipuolinen valikoima ajankohtaisia ja tyylikkäitä tulisijoja.

Valmistulen Suosikit on kompakti valikoima ajankohtaisia tulisijoja

Takkavalintaa helpottaaksemme olemme nyt luoneet Valmistulen Suosikit-malliston, jonka löydät suoraan nettisivuiltamme, tuotesivujen listauksesta. Kompakti mallisto sisältää noin kymmenen ajankohtaista tulisijaa. Valmistulen suosikkien perustana on nopea toimitusaika, monipuolisuus, sekä sopivuus erilaisiin koteihin ja tiloihin.

Haluamme Valmistulella aina löytää asiakkaalle juuri hänen tarpeitaan vastaavan tulisijan. Nykyaikana erityisesti rakennusalaa koettelee saatavuusongelmat ja sitä kautta pidentyneet toimitusajat. Valmistulen Suoskit-malliston tulisijat toimitamme Valmistulen normaalin toimitusajan puitteissa, eli noin 6-8 viikossa. Asennamme tuotteet nopealla, ainutlaatuisella Valmistuli-menetelmällä, jossa niin tulisija, hormi kuin vaikkapa vesikaton ulkoinen pellityssarja ovat täysin käyttövalmiita tuotteita. Valmistuli-asennus kestää kohteen yksityiskohdista riippuen noin 2-4 tuntia.

Esimerkkejä Valmistulen Suosikeista

Valmistulen Lumo-kiertoilmatakka tuo kotiisi tehokkaasti lämpöä heti sytytyksen alusta alkaen.

Valmistuli Lumo

Valmistulen Lumo on kotimainen, Keski-Pohjanmaalla valmistettava kiertoilmatakka. Lumon näyttävästä kulmaluukusta elävä tuli valloittaa kotisi ja kiertoilmatakka-periaatteella toimiva tulisija tuo lämpöä tehokkaasti sytytyksen alusta alkaen. Lumossa on oletuksena eläväinen hiertopinta, jonka voit päivittää modernimpaan sileään, maalattuun pintaan, johon voit itse päättää haluamasi värisävyn. Lumon alaosassa on vakiona halkotila, mutta se voidaan toteuttaa myös peitettynä ilmanotto-ritilällä.

Jotul 373 F2

Jotulin palkittu kamiina tuo elävän tulen lämpöä ja tunnelmaa hienosti isompaankin tilaan.

Jotul 373 kamiina luovuttaa lämpöä tehokkaasti ja nopeasti. Pylväsjalan päälle sijoitetusta takkasydämestä tuli pääsee upeasti esille isossakin tilassa. Ilmaventtiiliin ansiosta kamiinan suuret lasipinnat pysyvät hyvin puhtaina. Paranneltu F2-versio perinteisestä kamiinasta on voittanut arvostetun muotoilupalkinnon. Kamiinan sijoittelussa tulee huomioida aina korkeat pintalämpötilat ja sen myötä asetetut suojaetäisyydet palavaan materiaaliin. Lattiavahvennosta kevyeltä kamiinalta ei vaadita, mutta tämä tulee toki aina varmistaa rakennesuunnittelijalta.

Valmistulen Suosikit löydät Tulisijat-osiosta

Valmistulen Suosikit-malliston tuotteet löydät nettisivuiltamme Tulisijat-osiosta, jossa vasemmalla on valittavissa erikseen suodatus Suosikki-mallistoon. Suosikki-tulisijoihin pääset tutustumaan myös suoraan ylläolevasta linkistä. Muistathan, että Valmisrahalla hankit vaivattomasti niin isot, kuin pienemmätkin tulisija-hankinnat.

Lue lisää

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *