Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Touko Sivula – Asentajasta asiantuntijaksi

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Touko Sivula on virallisesti Valmistulen ensimmäinen asentaja ja hän on yksi avainhenkilöistä, ketkä ovat olleet mukana kehittämässä Valmistulen ainutlaatuista asennustapaa, aivan yrityksen alkuajoista lähtien. Intohimoinen urheilija rentoutuu vapaa-ajallaan erityisesti salibandyn sekä jääkiekon parissa. Viime kuukaudet ovat kuluneet tiukasti uuden kodin remontoinnin parissa, jonne mies itse asensi oman Valmistuli-takan ja Onpiipun.

34-vuotias Touko on koulutukseltaan talonrakentaja. Työhistoriaa on kuitenkin kertynyt tulisija-alan parista, niin asentamisen, kuin myynnin puolelta yhteensä yli 11 vuoden ajalta. Toukon isä, Kari Sivula, joka oli yksi Valmistulen perustajista, sai miehen houkuteltua perheyritykseen mukaan ensimmäiseksi viralliseksi asentajaksi.

”Muistan kun isäni ja veljeni lähtivät kovalla tohinalla johonkin piippuhommaan. Isäni houkutteli minua mukaan töihin ja kävinkin tekemässä muutamia keikkoja alkuun. Olin hieman skeptinen asian suhteen, mutta kun pääsin itse tutustumaan tuotteeseen ja asennustapaan, niin tajusin itsekin, että tämähän on aivan loistava keksintö. Kiinnostuin hommasta todella paljon ja sillä tiellä ollaan edelleen.”

Valmistuli, silloinen Onrakenne Oy, aloitti toimintansa Onpiippujen valmistamisella ja asentamisella. Ainutlaatuinen, aito valmispiippu herätti kiinnostusta nopeasti rakennusalalla ja kysyntä sekä sitä myötä myös asennusmäärät kasvoivat nopeasti. Toimintaa kehitettiin tehokkaasti ja pian yritys toimittikin jo ensimmäiset valmistakat.

”Alkuun toimitimme ja asensimme vain Onpiippuja, josta koko yritys on lähtenyt liikkeelle. Asennusmäärät rupesivat kasvamaan nopeasti ja pian mukaan tuli myös tehtaassa valmistetut valmistakat. Tuolloin tuli joka päivä opittua jotain uutta ja pääsin itsekin kehittämään tuotteita sekä asennustapaa paremmaksi”, Touko kertoo.

Asennuskertoja on Toukolle kertynyt oman arvion mukaan yli 2000 kappaletta. Mieleenpainuvimpia niistä ovat olleet kerrostalokohteiden asennukset, joissa mittatilaustyönä valmistetut 4-hormiset Onpiiput ovat olleet jopa yli 15 metriä pitkiä. Toukon mukaan niiden asentamisen jälkeen omakotitalojen piiput eivät enää niin valtavilta tuntuneetkaan, vaikka Onpiipun nosto ja asennus aina vaikuttava näky onkin.

Asentajasta myyntiin

Yli kahdeksan vuoden kokemus asentamisen parissa loi vakaan luottamuksen Valmistulen tuotteisiin ja kokonaispalveluun ja Touko päättikin kokeilla, miltä työ Valmistulen myynnin parissa tuntuu. Kolmen vuoden aikana Touko onkin edennyt myynnin ja asiakaspalvelun parista Valmistulen kuluttaja- ja rakennusliikkeiden myyntipäälliköksi. Päivät kuluvat niin asiakkaiden, kuin myynnin kehittämisen parissa. Vuosien kokemus asentamisen puolelta on huikea etu ja tietotaitoa tulisija-tuotteista löytyy jaettavaksi niin uudiskohteiden rakentajille, remonttia suunnitteleville kuin rakennusalan ammattilaisillekin. Touko onkin jo ehtinyt myyntiuransa aikana kohtaamaan muutamia asiakkaita, joiden aikaisempiin kohteisiin on ollut asentamassa Valmistulen tuotteita. Touko on viihtynyt myynnin ja asiakaspalvelun parissa mainiosti, onhan hänellä myyntimiehen työ verissä. ”Isälläni oli aina käsittämätön innostus ja usko asioihin, joihin hän ryhtyi. Tämän hän sai tartutettua myös muihin, mukaan lukien minuun ja isän perintöä olenkin pyrkinyt parhaani mukaan jatkamaan Valmistulella.”

Toukon vinkit takan hankintaan

Harvalla työntekijällä on yhtä monipuolinen kokemus kuin Toukolla on Valmistulella. Tuotteet, palvelu, tuotanto ja asennus ovat kaikki tuttua toimintaa ja omaankin kotiin päätyi luonnollisesti Valmistuli-takka syksyllä. Toukon kokemusta hyödyntävätkin niin asiakkaat kuin työkaveritkin päivittäin. Vaikka Toukon omassa kodissa oli tarkoitus toteuttaa vain pienimuotoista pintaremonttia, johti yksi asia äkkiä toiseen, ja koti koki täyden uudistuksen jossa kaikki mahdollinen on uusittu lattiasta kattoon. Iso remontti on ollut kuitenkin kaiken vaivan arvoinen ja timpuritaustaa omaavalle miehelle mielekästä hommaa, vastapainona arjen työlle.

”Se, että saman katon alta saa takan ja hormin asennuksineen ja suunnitelmineen, vielä nopeasti asennettuna, nousee isoon arvoon, kun rakennusprojektissa on miljoona muutakin asiaa, jotka pitäisi hoitaa.”

Tärkeimpänä asiana takan hankintaa pohtiville Touko vinkkaa miettiä tarkkaan, millaiseen käyttötarkoitukseen takkaa ollaan hankkimassa. Eri tuotteet sopivat eri koteihin, eri perheille, eri käyttötarkoituksiin. Valmistulelta tulisijoja löytyy erittäin kattava valikoima, joka koostuu niin omasta tuotannosta, kuin alan huippubrändien tuotteista.

”Takka ja hormi ovat kodin yksittäisenä elementtinä erittäin iso hankinta niin tunnelman, sisustuksen kuin rahapussinkin puolesta. Itse ison rakennusprojektin tehneenä arvotan isoissa hankinoissa asiantuntemusta ja kokonaispalvelua. Se, että saman katon alta saa takan ja hormin asennuksineen ja suunnitelmineen, vielä nopeasti asennettuna, nousee isoon arvoon, kun rakennusprojektissa on miljoona muutakin asiaa, jotka pitäisi hoitaa.”

”Valmistulella on ollut aina ilo työskennellä”

Pitkään Valmistulen toiminnassa mukana olleelle Toukolle tärkeäksi arvoksi nousee työpaikan perheyritysmainen fiilis. Toukolle on tärkeää, että työntekijät tuntevat toisensa ja että asiat hoidetaan yhdessä. Iso merkitys on myös tuotteiden laadussa, johon voi luottaa aina. ”Valmistulen tuotteita on voinut aina rinta rottingilla sekä asentaa, että myydä, ja itselleni on erittäin tärkeää, että voi aidosti luottaa tuotteeseen ja palveluun mitä asiakkaille myyn.”

Iloisen hymyn omaavan Toukon löydät usein Valmistulen Showroomilta, Vantaalta. Touko tekee myös asiakaskäyntejä sekä on tavoitettavissa niin puhelimitse, kuin sähköpostillakin pikaisesti. ”Minulle voi aina rimpauttaa tai tulla käymään Valmistulen Showroomilla, niin autan mielelläni kaikissa tulisijoihin liittyvissä asioissa.”

”Valmistulen tuotteita on voinut aina rinta rottingilla sekä asentaa, että myydä, ja itselleni on erittäin tärkeää, että voi aidosti luottaa tuotteeseen ja palveluun mitä asiakkaille myyn.”

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.
Tuhansien asennuskertojen aikana Touko on nähnyt monenlaiset kodit. Marianne Harjulan videoblogissa Touko esittelee Valmistuli-menetelmää tarkemmin. Klikkaa ja tutustu!

Lue lisää

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *