Picture of Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Organisaatiomuutoksia Valmistuli Oy:ssa

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Ilkka Sivula on nimetty Valmistuli Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2024 alkaen. Sivula on toiminut aiemmin Valmistuli Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Kauppatieteiden maisterin koulutuksen omaava Sivula on työskennellyt erilaisissa johtotehtävissä, useissa eri yrityksissä. Sivula tuo tarvittavaa hallinnon, sekä strategisen johtamisen osaamista yhtiöön.

-Olen vilpittömästi todella innostunut, kun pääsin mukaan tähän porukkaan. Valmistulen ainutlaatuinen konsepti, erittäin ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta sekä laadukkaat tuotteet mahdollistavat Valmistulelle entistä paremmat edellytykset nousta alansa johtavaksi toimijaksi Suomessa. Koen myös erityistä lämpöä yritystä kohtaan, sillä onhan kyseessä perheyritys, jota isäni ja veljeni on ollut perustamassa jo lähes 15 vuotta sitten, Ilkka Sivula kertoo.

Aiemmin toimitusjohtajana toiminut Mika Kellokoski siirtyy Valmistulen myyntijohtajaksi.

-Kuten tiedämme, koko rakennusala on tällä hetkellä haastavassa tilanteessa, minkä vuoksi myös Valmistulen myyntiä ja toimintaa on monipuolistettava. Myyntijohtajaksi siirtyminen vahvistaa myyntitiimiämme ja voimme näin panostaa entistä laaja-alaisemmin talotehdasmyynnin lisäksi myös muihin tulisija-myynnin osa-alueisiin. Aiomme kehittää erityisesti jo asuttuihin koteihin, sekä rakennusliikkeille kohdistuvaa myyntiä. Haluamme mahdollistaa elävän tulen mahdollisimman monelle. Valmistulen nykyaikaisella konseptilla visiotamme on hienoa viedä eteenpäin, Kellokoski toteaa.

Lisätietoja organisaatiomuutoksesta:

Ilkka Sivula: ilkka.sivula@valmistuli.fi p. 044 346 9546

Mika Kellokoski: mika.kellokoski@valmistuli.fi p. 050 561 1494

Lue lisää

Kuukauden takka: Hilpu

Hilpu on Tulikiven valmistama, kotimainen kamiina. Hilpu on siro, mutta näyttävä kamiina, joka tuo tilaan lämpöä tehokkaasti ja nopeasti, heti sytytyksen alusta

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *