Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

OnPiippu – Euroopan paloturvallisin savupiippu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kun olet hankkimassa piippua tulisijaasi, on Valmistulen OnPiippu helpoin ja kustannustehokkain valinta. Mittatilaustyönä valmistettava OnPiippu tehdään valmiiksi tehtaalla ja asennetaan kotiisi muutamassa tunnissa.

OnPiippu on laadukas ja paloturvallinen

OnPiippu tehdään kertavaluna suoraan kokonaiseksi piipuksi Valmistulen tehtaalla Keski-Pohjanmaalla, Perhossa. Tehtaassa olosuhteet ovat aina optimaaliset, joten piipuista tulee tasalaatuisia ja turvallisia. OnPiipun paloturvallisuus onkin huippuluokkaa.

Suurin yksittäinen paloturvallisuuteen vaikuttava tekijä on OnPiipun saumattomuus. OnPiipussa ei ole irrallisia osia esimerkiksi hormiliitoksia varten, toisin kuin osista kootuissa piipuissa. Näin ollen OnPiippu on erittäin tiivis.

Toinen iso paloturvallisuuteen vaikuttava tekijä on OnPiipun kevytsorabetonikuori. Sen ansiosta Onpiipun pintalämpötila pysyy alhaisena, eikä se kuumene samalla tavalla kuin esimerkiksi tiilipiippu. OnPiipun suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin ovatkin huomattavan pienet, vain 20–50 mm.

Mittatilaustyönä tehty piippu tarpeidesi mukaan

OnPiippu suunnitellaan ja valmistetaan aina kohteen ja sen tarpeiden mukaan. OnPiippu mukautuukin kaikenlaisiin asuntoihin – oli kyseessä sitten uudisrakennus, asuttu kohde, pientalo tai kerrostalo. Asiantuntijamme ovat apunasi suunnittelussa ja tekevät rakennusvalvonnan vaatiman hormisuunnitelman kohteeseen.

OnPiipun savupelti, tuhkaluukku ja hormiliitokset voidaan sijoittaa haluamallasi tavalla.Piippu voidaan esimerkiksi suunnitella lattialta tai tulisijan päältä lähteväksi, ja se voi olla 1-, 2- tai 3-horminen.

Myös piipun pellityssarja, sekä tarvittavat lisävarusteet, suunnitellaan kohteen mukaan. Näin se on heti oikeassa kattokulmassa, eikä vaadi muokkaamista enää itse kohteessa.

Voit itse vaikuttaa myös OnPiipun ulkonäköön. Piippu voidaan pinnoittaa rappaamalla, maalaamalla, slammaamalla, laatoittamalla tai pellittämällä. Tämän hetken trendi on sileä moderni pinta, jonka tekeminen on tehdasolosuhteissa helppoa. OnPiipun saa haluamassaan värissä, jolloin se istuu saumattomasti kodin muuhun sisustukseen.

Käyttövalmis piippu asennetaan nopeasti

OnPiipun hankinta on simppeli ja yllätyksetön: saat kaiken yhdestä paikasta. OnPiiput tulisijoineen toimitetaan joka puolelle Suomea kokonaispalveluna. Kuljetuksen ja asennuksen hoitavat Valmistulen asiantuntijat.

OnPiippu tuodaan paikalle kohteeseen vasta asennuksen yhteydessä. Kun piippua ei tarvitse kasata työmaalla erikseen, sujuu sen asennus sukkelasti. Piippu saadaan paikoilleen vain muutamassa tunnissa. OnPiippu on kustannustehokas ja toimitusvarma valinta, sillä siitä ei voi puuttua esimerkiksi osia asennusvaiheessa.

Koska myös pinnoitustyöt on tehty valmiiksi tehtaalla, ei käyttöönottoa tarvitse odotella. Asennuksen jälkeen OnPiippu on heti käyttövalmis, ja voit nauttia elävästä tulesta saman tien!

Lue lisää

Kuukauden takka: Ulpu

Ulpu säästää neliöitä Monipuolinen tilaihme. Se kuvailee Valmistulen Ulpua parhaiten. Ainutlaatuisessa tulisijassa yhdistyvät tyylikäs, skandinaavinen ulkonäkö, kotimainen osaaminen sekä monipuolisuus. Ulpu on

Takkatrendit: Sisustussuunnittelija Sari Helin

Trendit ohjaavat monesti valintojamme. Kodin rakentamiseen liittyviä ratkaisuja on usein helpompi tehdä, kun olemme nähneet valmiita toteutuksia ja ratkaisuja käytössä muillakin. Myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Varaa Myymäläkäynti!

Voit tutustua laajaan valikoimaamme sekä keskustella kaikista tulisijoihin liittyvistä asioista Valmistuli-myyjän kanssa.