Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Nähdään Omakoti-messuilla Vantaalla!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Syksyn odotetut Omakoti-messut tulevat taas! Vantaan Myyrmäki-hallissa järjestettävät asumisen, rakentamisen ja sisustamisen messut on odotettu, koko perheen tapahtuma. Valmistuli on mukana messuilla ja auttamassa Sinua löytämään unelmiesi tulisijat asuttuun tai uuteen kotiin.

Valmistulen löydät osastolta M22, aivan messutoimiston läheisyydestä. Tervetuloa!

Takka jouluksi kotiin

Valmistulen syksyn takkakampanjassa saat takan ja suursäkillisen polttopuuta kaupan päälle. Kampanjassa voit valita itsellesi mieluisimman tulisijan neljästä upeasta takasta. Valmistuli-menetelmällä takka on asennettu käyttövalmiiksi jopa kahdessa tunnissa!

Voit tutustua takkakampanjaamme tarkemmin: https://valmistuli.fi/takkakampanja/

Lue lisää

Sisustussuunnittelijan vinkit takkavalintaan

Takka on yksi kodin merkittävimmistä yksittäisistä hankinnoista, joten sen valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Parhaimmillaan takka on kodin sisustuksen näyttävä keskipiste, tehokas

OnPiippu – Euroopan paloturvallisin savupiippu

Kun olet hankkimassa piippua tulisijaasi, on Valmistulen OnPiippu helpoin ja kustannustehokkain valinta. Mittatilaustyönä valmistettava OnPiippu tehdään valmiiksi tehtaalla ja asennetaan kotiisi muutamassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.