Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Kuukauden takka: Valo

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi. Valo on kotimainen takka joka kootaan täysin valmiiksi Valmistulen tehtaalla, Perhossa.

Varaava takka on erinomainen valinta, kun tulisijan halutaan olevan osa päivittäistä lämmöntuotantoa.

Valo-takka on varaava takka jossa on näyttävä kulmaluukku.

Kulmaluukku ihastuttaa

Valon ulkonäkö on selkeä ja ajaton. Suorakulmainen muoto ja kulmaluukku mahdollistavat näyttävän esillepanon ja tulen tunnelmoinnin kodissasi. Kooltaan Valo on keskikokoinen tulisija. Korkeutta Valo-takalla on 175 cm. Leveyttä Valo-takalta löytyy 79,5 cm ja syvyyttä 58,5 cm. Pienehköt suojaetäisyydet mahdollistavat takan monipuolisen sijoittamisen kodissasi.

Valo-takka on varaava takka, joka valmistetaan täysin valmiiksi tuotteeksi Valmistulen tehtaalla, Perhossa. Tulisija on nopean asennuksen jälkeen heti käyttövalmis, joten takalla ei ole esimerkiksi kuivumisaikoja paikan päällä. Takka tehdään pinnoitusta myöten valmiiksi, joka toteutetaan käsityönä, optimaalisissa tehdasolosuhteissa. Valo-takassa on tasainen, rouhea hiertopinnoite jossa valittavissa on neljä värivaihtoehtoa; valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta. Hiertopinnoite antaa takalle tyylikkään ja ajattoman ilmeen. Musta luukku tuo kontrastia ja lisää visuaalista vetovoimaa.

Varaava takka osana kodin lämmitystä

Valmistulen Valo-takka on tehokas varaava takka. Se varastoi lämpöä lämmityksen aikana ja vapauttaa sitä tasaisesti pitkään, vielä seuraavanakin päivänä. Varaava takka on erinomainen valinta, kun tulisijan halutaan olevan osa päivittäistä lämmöntuotantoa. Painoa Valolla on noin 1300 kg ja sen lämmitysalaksi on suunniteltu noin 50 – 70 m2.

Valo-takka on mahdollista liittää hormiin tulisijan takaa, alhaalta tai päältä. Suosituin vaihtoehto on päältäliitos, mutta mikäli kodissasi on jo hormi, on alaliitos myös helppo toteuttaa. Varaava takka kannattaa sijoittaa kodissa keskeiselle paikalle, jotta lämpö jakautuu tasaisesti. Muistathan, että varaavan takan lämmityshyöty tulee parhaiten esiin, kun takkaa lämmitetään tasaisesti, vähintään joka toinen päivä. Näin takka ei pääse kylmenemään täysin lämmityskertojen välissä.

Lue lisää

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024.

Kuukauden takka: Duo 1

Duo 1 on moderni, puulämmitteinen kamiina. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tulisijassa tyylikästä ulkoasua sekä tehokasta lämmöntuotantoa. Kamiinan suuri lasiluukku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *