Picture of Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Kuukauden takka: Hilpu

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Kamiina joka sopii kotiin, mökille tai terassille

Kamiina soveltuu erinomaisesti moniin eri tarpeisiin. Se on oiva lisälämmönlähde niin vanhoissa kuin uudemmissakin kodeissa tai mökeissä ja huviloissa. Kamiina soveltuu myös terassille luomaan tunnelmaa ja lisäämään viihtyisyyttä. Hilpu-kamiina on kevyt tulisija, painaen vain hieman vajaa 130 kg. Se ei siis vaadi lattiarakenteilta erityistä vahvennosta ja voidaan asentaa lattiamateriaalin päälle. Kevytrakenteinen tulisija vaatii myös kevyen savuhormin, eli teräsrakenteisen hormin. Hilpu-kamiina voidaan myös liittää takaosasta jo olemassa olevaan, lattialähtöiseen savupiippuun. Paloilma voidaan toteuttaa Hilpulle tulisijan alle tuotavan putken kautta, tai perinteiseen tyyliin huoneilmasta.

Tehokasta ja nopeaa lämpöä kotimaisella kamiinalla

Hilpun ulkonäkö poikkeaa perinteisistä kamiinoista. Kaarevat muodot yhdistettynä pilarijalkaan, tekevät Hilpusta ainutlaatuisen kamiinan. Kaarevasta lasiluukusta myös tuli näkyy hienosti isommassakin tilassa. Musta kamiina on mielenkiintoinen ja tyylikäs yksityiskohta sisustuksessa, ja tuo usein sopivasta kontrastia. Korkeutta Hilpulla on hieman alle 100 cm. Voit täydentää Hilpua tyyliin sopivalla lattian kipinäsuojalla.

Hilpu ja musta teräshormi tuovat vaaleaan, skandinaaviseen kotiin mukavasti kontrastia.

Kamiina asennettuna nopeasti Valmistuli-asennuksella

Valmistuli tarjoaa vaivattoman tavan hankkia kotiisi tulisija ja savuhormi täysin asennettuna. Ainutlaatuisella Valmistuli-asennuksella voit kytkeä takkaan tulet jopa kahden tunnin jälkeen asennuksen aloittamisesta. Hilpu-kamiinan toimitusaika Valmistuli-asennuksella nyt jopa neljässä viikossa.

Tutustu tarkemmin kuukauden takkaamme: https://valmistuli.fi/tuotteet/hilpu/

Lue lisää

Organisaatiomuutoksia Valmistuli Oy:ssa

Ilkka Sivula on nimetty Valmistuli Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2024 alkaen. Sivula on toiminut aiemmin Valmistuli Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Kauppatieteiden maisterin koulutuksen omaava Sivula

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *