Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Kuukauden takka: Duo 1

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Duo 1 on moderni, puulämmitteinen kamiina. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tulisijassa tyylikästä ulkoasua sekä tehokasta lämmöntuotantoa. Kamiinan suuri lasiluukku ja sivulasit tarjoavat upean tulinäkyvyyden, joka luo tunnelmaa ja lisää kodikkuutta. Mikäpä olisikaan parempi tunnelmanluoja kuin elävä tuli?

Duo-kamiina polttaa puuta puhtaasti. Valitsemalla nykyaikasen tulisijan, säästät ympäristöä, sekä rahaa. Kookaskin lasiluukku pysyy hyvin puhtaana ilmahuuhtelun ansiosta. Lasiluukun yläreunassa olevasta kanavasta johdetaan sisään raikasta ilmaa, joka virtaa lasia pitkin tasaisesti alaspäin kuumaan tulipesään. Ilmahuuhtelu estää savukaasuja koskettamasta lasia, jolloin lasi pysyy puhtaana. Duo 1:n pesässä pystyt polttamaan 30 cm mittaisia puuklapeja.

Duossa on panostettu erityisesti hyvään, laajaan tulinäkyvyyteen. Sivulasit tarjoavat upean näkymän liekkeihin, luoden ainutlaatuista viihtyisyyttä tilaan. Pilarijalka korostaa modernia ilmettä ja mustan värinen kuori kehystää kauniisti liekkien tanssia. Savuhormi lähtee useimmiten kamiinan päältä, ja yhdessä ne luovat näyttävän kokonaisuuden kotiin. Valmistuli suosittelee että kyseiselle kamiinalle johdetaan paloilma suoraan ulkoa, tulisijan alle.

Duo-kamiina on näyttävä tulisija. Korkeutta kamiinalla on 1260 mm.

Moderni Duo-kamiina on suunniteltu soveltuvan monenlaisiin koteihin. Se voidaan sijoittaa huonetilan keskeiselle sijainnille niin sanotuksi tilanjakajaksi tai myös huoneen kulmaan. Parhaimmillaan se on sijoitettuna suoralle seinälle, jolloin tulinäkyvyys pääsee oikeuksiinsa. Siro Duo tuo tehokkaasti lämpöä kotiisi 5 kW:n nimellisteholla. Duo 1 täyttää niin esteettiset kuin käytännölliset tarpeet luoden ihanaa tunnelmaa ja lämpöä jokaiseen hetkeen.

Duo 1 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tulisijassa tyylikästä ulkoasua sekä tehokasta lämmöntuotantoa.

Duo 1 Valmistulen Talvikampanjasta huippuhintaan

Duo 1 saat nyt huikeaan tarjoushintaan Valmistulen Talvikampanjasta. Hankkimalla tulisijan Talvikampanjasta, saat kotiisi energiatehokkaan tulisijan, paloturvallisuudeltaan huippuluokkaa olevan savuhormin, jotka asennetaan tietenkin nykyaikaisella ja nopealla Valmistuli-menetelmällä. Saat takan käyttöön asennuksesta jopa kahden tunnin kuluttua! Tutustu Talvikampanjaan alla olevasta linkistä.

Lue lisää

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024.

Yksi vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *