Picture of Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Lämpöä ja tyyliä: Asiakaskohtaisesti muokatut takat OSA 1

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Takka tuo kotiisi lämpöä, tyyliä, valoa ja tunnelmaa – käyttöturvaa tietenkään unohtamatta. Valmistuli tarjoaa juuri Sinun, ja sinun kotisi tarpeita vastaavat tulisija-ratkaisut. Toteutamme yksilöityjä takkaratkaisuja asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Toteutimme Keski-Suomeen asiakkaamme toiveiden mukaisen tulisija-kokonaisuuden Valmistulen valikoimasta löytyvillä tuotteilla, joita muokkasimme tarpeen mukaan kokonaisuuteen sopivaksi.

Yksilöity takkaratkaisu 2-kerroksiseen kotiin

Asiakkaamme toiveissa oli yksilöity, kulmaluukullinen takka, jossa olisi yhdistettynä puiden säilytystila sekä savuhormi, johon liitettäisiin alakerrasta saunan kiukaan teräshormi. Tulisija asettuisi olohuoneessa tilanjakajan paikalle, luomaan ikään kuin käytävän eteistilasta keittiöön, joten tulisijan tuli olla yhtenäinen ja ympäriinsä pinnoitettu.

Valmistulen valikoimasta asiakkaamme ihastui Lare 4 -kiertoilmatakkaan, jossa on kookas kulmaluukku ja takka luovuttaa lämpöä nopeasti ja tehokkaasti. Valmistuli-takat ovat muokattavissa monipuolisesti. Jokaiseen tulisijaan on saatavilla lisävarusteena mittatilaustyönä valmistettava puulokero, jossa on helppo säilyttää tulevien kertojen polttopuut siististi. Näkyvillä olevat halot, ovat myös näyttävä yksityiskohta sisustuksessa.

Tulisija-kokonaisuus jakaa tilaa upeasti. Näyttävä ja kookas kokonaisuus muodostaa eteistilan ja keittiön välille käytävän. Kulmaluukusta tuli näkyy myös keittioon ja ruokailutilaan saakka.

Onpiippu tarjoaa hormiratkaisut joka tarpeeseen

Kivirakenteinen Onpiippu kätkee sisäänsä innovatiivista suunnittelua ja suomalaista huippulaatua. Onpiippu on erittäin kustannustehokas hormiratkaisu ja jokainen Onpiippu valmistetaan mittatilaustyönä kohteen mukaan. Pienet suojaetäisyydet mahdollistavat savupiipun monipuolisen sijoittelun kodissa. Onpiippu on saatavilla usealla hormilla, usealla eri hormikoolla. Onpiippu on täydellinen valinta erityisesti Valmistuli-takoille, jolloin kokonaisuus on yhtenäinen saman pinnan ja tuotteiden ulkomuotojen myötä.

Asiakkaamme tulisija-kokonaisuudessa on kaunis ja yhtenäinen, valkoinen hiertopinta. Isossa tulisija-kokonaisuudessa ei ole laisinkaan näkyviä saumoja, mikä antaa viimeistellyn ja tyylikkään loppusilauksen.

Takka on käyttövalmis heti Valmistuli-asennuksen jälkeen

Kokonaisuus valmistettiin mahdollisimman valmiiksi Valmistulen tehtaassa, jotta asennus kohteessa olisi mahdollisimman nopea. Lare 4 integroitiin takan korkuiseen, 2-hormiseen Onpiippuun, ja lisäksi kokonaisuuteen kiinnitettiin mittatilaustyönä valmistettava halkotila. Kokonaisuus pinnoitettiin tehtaassa täysin valmiiksi, joten minkään tuotteen kohdalla ei ole näkyviä saumoja. Korkeutta tulisijalle tuli 170 cm. Kohteessa tulisija-kokonaisuus asennettiin Valmistuli-menetelmällä paikoilleen, ja 2-horminen Onpiippu nostettiin lopuksi päälle. Pakettiin sisältyi kaikki tarvittavat asennukset, mukaan lukien vesikaton pellitykset ja läpivientien teot. Toinen hormi, joka oli tarkoitettu saunan kiukaan hormiksi, jätettiin auki alaosasta, ja asiakas hoiti kiukaan asennuksen ja liittämisen loppuun itse. Upea lopputulos, eikö totta?

”Kokonaisuus valmistettiin mahdollisimman valmiiksi Valmistulen tehtaassa, jotta asennus kohteessa olisi mahdollisimman nopea.”

Yksilöity takka juuri Sinun kotiisi?

Haluaisitko Sinäkin kotiisi yksilöidyn, toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan tulisijan? Valikoimastamme löytyy satoja erilaisia tulisijoja, joita on mahdollista muokata ja yksilöidä monin tavoin. Erityisesti oman tuotantomme Valmistuli-takat ovat yksilöitävissä monipuolisesti. Kysy lisää Valmistuli-asiantuntijaltamme, niin suunnitellaan Sinulle sopiva kokonaisuus!

Lue lisää

Organisaatiomuutoksia Valmistuli Oy:ssa

Ilkka Sivula on nimetty Valmistuli Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2024 alkaen. Sivula on toiminut aiemmin Valmistuli Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Kauppatieteiden maisterin koulutuksen omaava Sivula

Kuukauden takka: Hilpu

Hilpu on Tulikiven valmistama, kotimainen kamiina. Hilpu on siro, mutta näyttävä kamiina, joka tuo tilaan lämpöä tehokkaasti ja nopeasti, heti sytytyksen alusta

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *