Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Mikä on Valmistuli?

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, jonka komeana visiona on tuoda elävä tuli jokaiseen kotiin. Tuo visio ajaa meitä joka päivä eteenpäin, sillä mielestämme elävä tuli on jokaisen ihmisen perusoikeus. Siksi haluammekin tehdä asiakkaillemme tulisijan hankinnasta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. 

Valmistuli kamiina

Teemme asiakkaillemme tulisijan hankinnasta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Valmistuli on toimittanut tulisijoja uudisrakennuksiin jo 11 vuoden ajan. Nykyään tulisija-asennuksia tehdään myös asuttuihin koteihin sekä remontti-kohteisiin. Valmistuli poikkeaa muista tulisija-toimittajista siten, että me toimitamme lähes poikkeuksetta kaikki valikoimamme tuotteet täysin valmiina tuotteina. Takat ja piiput siis valmistetaan jo tehtaassa käyttövalmiiksi, minkä ansiosta Valmistuli-asennus on poikkeuksellisen nopea. Mahdollistamme takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa! Eli kun aamulla lähdet töihin ja päästät samalla Valmistulen asentajat hommiin, töistä tullessasi voit sytyttää uuteen takkaasi tulet ja nauttia elävän tulen tunnelmasta ja lämmöstä. Aikamoinen lupaus, eikö totta?

Takka ja piippu asennettuna jopa kahdessa tunnissa!

Valmistuli-toimitus on markkinoiden nopein ja helpoin tapa hankkia unelmiesi tulisija. Valmistulen asiantunteva myynti kartoittaa ensin tarpeesi ja sen jälkeen ehdottaa sopivat tuotteet juuri Sinun kotiisi. Kun hyväksyt tarjouksen, tilaus etenee suunnittelijan pöydälle, jossa sinulle valmistetaan tarkka, kohdekohtainen Tulisija- ja hormisuunnitelma, jonka myös nykyajan rakennusvalvonta vaatii. Tarkka suunnitelma mahdollistaa nopean ja laadukkaan Valmistuli-asennuksen. 

takan asennus
Valmistuli-menetelmällä tehtaassa valmiiksi tehty takka tuodaan helposti sisälle rakennukseen Valmistulen nostoparin avulla.

Toimitusaikamme tulisija-paketille on keskimäärin 4-8 viikkoa, tuotteista sekä tilaushetkestä riippuen. Kun asentajamme saapuvat kohteeseen, aloittavat he mittaamalla tulisijan sekä hormin paikat, jonka jälkeen he toteuttavat piipun läpivientien aukotukset. Tulisija tuodaan sisälle rakennukseen nostoparilla, joiden ansiosta painavakin tulisija saadaan liikkumaan helposti paikoilleen. 

Kun valmistakka on asennettu paikoilleen, on piipun vuoro. Jopa 12 metrinen, yhdeksi elementiksi valmistettu OnPiippu nostetaan nosturimme avulla helposti ja Valmistulen asentaja hiljalleen laskee piipun läpivientien kautta paikoilleen. Tämän jälkeen piipun läpivientiaukotukset tiivistetään ja eristetään. Lopuksi asennetaan vielä mittatilaustyönä valmistettu vesikaton pellityssarja, jonka kruunaa Valmistulen piipunhattu. Ja näin, Valmistuli-asennus on valmis ja voit sytyttää uuteen takkaasi tulet.

Valmistuli asennus
Onpiippu on yhdeksi elementiksi valettu kivirakenteinen piippu jonka saumaton rakenne tekee siitä markkinoiden paloturvallisimman savuhormin. Onpiippu on CE-merkitty suomalainen tuote.

Tulisija-tuotteet joka makuun ja tarpeeseen

Valmistulen valikoimasta löydät kauneimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä paloturvallisimmat piiput ja hormit. Valmistulen oman tuotannon Valmistuli-takat ovat laadukkaita, kotimaista osaamista parhaimmillaan edustavia kiertoilmatakkoja, jotka sopivat niin perinteiseen kuin modernimpaankin kotiin. Valikoimastamme löydät myös esimerkiksi Tulikiven, Nordpeisin, Scanpisin sekä Jotulin tulisijat ja HärmäAir-teräshormit. Saatavilla on nyt myös paljon toivottu Valmistuli Pönttöuuni. 

Valmistuli-takka
Valmistuli-takat valmistetaan Keski-Pohjanmaalla, Perhossa. Kuvassa upea Valmistuli Lare-takka.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi tulisija-kokonaisuus!

Valmistuli-palaverissa voit myyjän kanssa keskustella ja käydä läpi juuri Sinun kotiisi parhaimmat vaihtoehdot kattavasta valikoimastamme. Palaveri voidaan toteuttaa etänä videoyhteyden avulla tai voit myös vierailla Vantaalla sijaitsevassa Valmistuli Showroomilla, jossa voit tutustua useimpiin valikoimamme tulisija-malleihin yhdessä myyjämme kanssa. Ota yhteyttä Valmistulen asiakaspalveluun, niin etsitään sopiva aika Valmistuli-palaverille ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi tulisija-kokonaisuus kotiisi!

Valmistuli asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@valmistuli.fi tai p. 0102290750

Lue lisää

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024.