Valmistuli asuttuun kotiin

Varaa kotikäynti tai etäpalaveri, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi tulisija-kokonaisuus!

Soita asuttujen kotien myyntinumeroon, niin laitetaan uuden tulisijan hankinta tulille

Valmistuli

Valmistuli-digiesite

Tutustu Asuttujen kotien Valmistuli-mallistoon digiesitteestämme. Mobiiliversiossa etenet pyyhkäisemällä sivusuuntiin sekä ylös tai alas. Tietokoneella etenet helposti näppäimistön nuolinäppäimillä. 

Valmistuli-takka

Takka alkaen 120€ / kk

Voit hankkia unelmiesi tulisija-kokonaisuuden tai toteuttaa koko takkaremontin suositulla Valmisrahalla.

Unelmiesi takka alkaen 120€ / kk kun hyödynnät rahanarvoisen kampanja-edun.  

Valmistuli-takka

Varaa aika Valmistuli Showroomille:

Tule tutustumaan Valmistulen valikoimaan Vantaan myymäläämme. Esillä kattava valikoima suosituimpia takkamalleja, joista Sinunkin on helppo valita suosikkisi. Ota yhteyttä myyjäämme klikkaamalla alla olevaa näppäitä.

Valmistuli - uusien, lämpimien muistojen mahdollistaja

Tuli on alkukantaisuutta jossa kiehtoo vaara sekä turva. Jo satoja vuosia sitten lepattava liekki mullisti koko ihmiskuntamme elämän. Tuli antoi meille lämpöä kylminä ajanjaksoina, loi pimeyden  keskelle valoa sekä turvaa, ja toi ihmiset yhteen antaen eväät ihmislajin yleistymiselle ja ollen uuden elämän alusta.  

Tuli on meille suomalaisille yksi tutuimmista elementeistä, yhdistäen meidät edelleen. Tuli liittyy varmasti meistä jokaisen muistoihin. Muistamme leivinuunista nousevan yön yli kypsyneen paistin tai tuoreen leivän tuoksun. Muistamme kesäiset saunaillat ystävien kanssa ja sen naurun tai ärräpäät, kun kiukaanpesässä paistetuista makkaroista aina yksi putosi hiillokseen. 

Muistamme sen pimeän, syksyisen illan mökillä kun rajuilma löi päälle – mutta se ei haitannut, koska meillä oli tulisija jossa lepattava liekki toi turvaa, lämpöä ja valoa.

Muistamme sen, kun märät sukat sai pois jalasta ja kohmeinen keho alkoi lämmetä kamiinan hohteessa pitkän ja talvisen metsäpäivän jälkeen.

Muistamme myös sen takan ääreen lasketun taljan ja miten tuli ja se toinen ihminen, lämmittivät miltei yhtä paljon, hämärän jo hiipiessä nurkkiin – ja miten takan liekit roihusivat myös hänen silmissään.  

Valmistuli ei myy vain takkoja, hormeja tai nopeaa ja vaivatonta asennusta, vaan ennen kaikkea elämää sekä uusia, rakkaita muistoja, joihin elävä tuli liittyy täydellisesti. Siksi ajattelemme, että tuo lepattava liekki, elävä tuli ja sen tuomat muistot kuuluvat jokaiseen kotiin. Ja siksi haluammekin tehdä tulisijan hankinnan Sinulle mahdollisimman helpoksi. 

Ota yhteyttä myyntiedustajiimme:

Katso video Valmistuli-asennuksesta:

Jasper Pasanen
040 120 7877 jasper.pasanen@valmistuli.fi
Adrijan Balic
040 120 7847 adrijan.balic@valmistuli.fi
Previous
Next

Varaa Valmistuli-suunnittelupalaveri

Varaa tästä kotikäynti tai Valmistuli-etäpalaveri, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi tulisija-kokonaisuus. 

Varaa Valmistuli-palaveri!

Voit tutustua laajaan valikoimaamme sekä keskustella kaikista tulisijoihin liittyvistä asioista Valmistuli-myyjän kanssa.