Valmistuli Remontoijille

Mahdollistamme laadukkaan ja ennätysnopean Valmistuli-asennuksen nyt myös asuttuihin koteihin sekä vapaa-ajan asuntoihin.

Varaa kotikäynti tai etäpalaveri, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi tulisija-kokonaisuus!

Soita asuttujen kotien myyntinumeroon, niin laitetaan tulisijan hankinta tulille

HANKI UNELMIESI TULISIJA SUOSITULLA VALMISRAHALLA!

Valmistuli - uusien, lämpimien muistojen mahdollistaja

Tuli on alkukantaisuutta jossa kiehtoo vaara sekä turva. Jo satoja vuosia sitten lepattava liekki mullisti koko ihmiskuntamme elämän. Tuli antoi meille lämpöä kylminä ajanjaksoina, loi pimeyden  keskelle valoa sekä turvaa, ja toi ihmiset yhteen antaen eväät ihmislajin yleistymiselle ja ollen uuden elämän alusta.  

Tuli on meille suomalaisille yksi tutuimmista elementeistä, yhdistäen meidät edelleen. Tuli liittyy varmasti meistä jokaisen muistoihin. Muistamme leivinuunista nousevan yön yli kypsyneen paistin tai tuoreen leivän tuoksun. Muistamme kesäiset saunaillat ystävien kanssa ja sen naurun tai ärräpäät, kun kiukaanpesässä paistetuista makkaroista aina yksi putosi hiillokseen. 

Muistamme sen pimeän, syksyisen illan mökillä kun rajuilma löi päälle – mutta se ei haitannut, koska meillä oli tulisija jossa lepattava liekki toi turvaa, lämpöä ja valoa.

Muistamme sen, kun märät sukat sai pois jalasta ja kohmeinen keho alkoi lämmetä kamiinan hohteessa pitkän ja talvisen metsäpäivän jälkeen.

Muistamme myös sen takan ääreen lasketun taljan ja miten tuli ja se toinen ihminen, lämmittivät miltei yhtä paljon, hämärän jo hiipiessä nurkkiin – ja miten takan liekit roihusivat myös hänen silmissään.  

Valmistuli ei myy vain takkoja, hormeja tai nopeaa ja vaivatonta asennusta, vaan ennen kaikkea elämää sekä uusia, rakkaita muistoja, joihin elävä tuli liittyy täydellisesti. Siksi ajattelemme, että tuo lepattava liekki, elävä tuli ja sen tuomat muistot kuuluvat jokaiseen kotiin. Ja siksi haluammekin tehdä tulisijan hankinnan Sinulle mahdollisimman helpoksi. 

VALMISTULITAKKA

Haaveiletko takkaremontista?

Onko kodissassi kenties vanha, iso tulisija, jota ei tule enää lämmitettyä? Olisiko aika päivittää vanha ratkaisu uuteen ja nykyaikaiseen, tarpeitasi vastaavaan kokonaisuuteen? Varaa aika Valmistuli-palaveriin ja suunnittele yhdessä Valmistulen myyjän kanssa juuri Sinulle sopiva kokonaisuus, niin saat saat kotiisi toimivan ja nykyaikaisen tulisija-kokonaisuuden. Toteutamme myös kokonaisvaltaiset takkaremontit, vanhan tulisija purkutöistä lähtien.

Valmistuli-takka

Takka alkaen 120€ / kk

Voit hankkia unelmiesi tulisija-kokonaisuuden tai toteuttaa koko takkaremontin suositulla Valmisrahalla.

Unelmiesi takka alkaen 120€ / kk / ehdot, kun hyödynnät kampanja-edun.  

Valmistuli-takka

Takka-remontti ohi jopa päivässä?

  • Voit asua kodissasi koko remontin ajan
  • Siisti ja nopea toteutus
  • Ei erillisiä kuivatusaikoja
  • Ei paikan päällä muurausta
  • Ei vedentarvetta
  • Ei tiilien tai materiaalien kantoa
  • Asennus onnistuu säällä kuin säällä

Ota yhteyttä myyntiedustajiimme:

Tutustu videolta Valmistuli-asennukseen:

Touko Sivula
050 382 0082 touko.sivula@valmistuli.fi
Juho Iisalo
040 833 5540 juho.iisalo@valmistuli.fi
Jasper Pasanen
040 120 7877 jasper.pasanen@valmistuli.fi
Adrijan Balic
040 120 7847 adrijan.balic@valmistuli.fi
Previous
Next

Varaa Valmistuli-suunnittelupalaveri

Varaa tästä kotikäynti tai Valmistuli-etäpalaveri, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi tulisija-kokonaisuus. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti.

Varaa Valmistuli-palaveri!

Voit tutustua laajaan valikoimaamme sekä keskustella kaikista tulisijoihin liittyvistä asioista Valmistuli-myyjän kanssa.