Valmistuli Ammattilaisille

Valmistuli on taloteollisuuden ja rakentamisen luotettava yhteistyökumppani jo vuodesta 2010

Valmistuli-takka

Sisustussuunnittelijat

Sisustussuunnittelijat

Laajasta valikoimastamme löytyy tulisija joka tyyliin, niin moderniin kuin perinteiseenkin kotiin.

Olemme toteuttaneet tulisija-ratkaisut tuhansiin suomalaisiin koteihin jo yli 11 vuoden ajan. Tuon kokemuksen myötä meille on muodostunut vankka näkemys siitä, millaisia tulisija-ratkaisuja nykyajan asiakkaat haluavat ja tarvitsevat. Laajasta valikoimastamme löytyy paljon erilaisia tulisijoja aina kookkaista vuolukivitakoista pieniin ja moderneihin kamiinoihin sekä ajattomiin kiertoilmatakkoihin, joissa tulinäkyvyys on laaja. Asiantuntevat Valmistuli-myyjämme palvelevat Teitä mielellään kertoen lisää erilaisista tulisija-vaihtoehdoista. Voitte myös varata Valmistuli-palaverin tai vierailla Valmistuli-Showroomilla, jossa on esillä useita eri takka-vaihtoehtoja. 

Takan asennus

Rakennusliikkeet

Rakennusliikkeet

Valmistuli mahdollistaa takan ja piipun asennuksen jopa kahdessa tunnissa. 

Ainutlaatuisella Valmistuli-asennuksella sekä tarkalla, kohdekohtaisella suunnitelmalla mahdollistamme takan ja piipun asennuksen jopa kahdessa tunnissa. Valikoimastamme löytyy useita tulisija-vaihtoehtoja eri hintaluokissa, joista löytyy ratkaisu jokaiseen kohteeseen. Tarjoamme mielellämme tulisija-ratkaisut myös isompiinkin kohteisiin, ympäri Suomen. Valmistuli-paketti on kattava ja toimitukseen sisältyy valmistakka- ja piippu sekä kaikki tarvittavat tuotteet, asennukset, rahdit sekä kohdekohtainen Tulisija- ja hormisuunnitelma. Kaikki tarvittavat materiaalit saapuvat samanaikaisesti omien asentajiemme mukana ja ne asennetaan heti paikoilleen. Otamme myös työturvallisuudesta täyden vastuun. Ota yhteyttä! 

Takka asennus

Talotehtaat

Talotehtaat

Valmistuli-menetelmä on helpoin ja nopein tapa hankkia tulisija.

Olemme tehneet yhteistyötä suomalaisten talotehtaiden kanssa jo yli 11 vuoden ajan ja toimittaneet tulisija-ratkaisut tuhansiin koteihin. Ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä sopii erinomaisesti erityisesti uudisrakentamiseen, sillä asennamme tulisija-kokonaisuuden jopa kahdessa tunnissa täysin käyttövalmiiksi. Haluamme helpottaa talomyyjien laajaa ja vaativaa myyntityötä Valmistuli-asiakasvastaavien avulla, jotka vastaavat ja hoitavat kaikki tulisija-tilaukset alusta loppuun saakka suoraan loppuasiakkaan kanssa. Valmistuli-pakettiin sisältyvässä kohdekohtaisessa tulisija- ja hormisuunnitelmassa otetaan huomioon paloturvallisuus, kohteen rakenteet sekä valittujen tulisija-tuotteiden ominaisuudet sekä yhteensopivuus. Suunnitelman avulla mahdollistamme laadukkaan ja ennätysnopean Valmistuli-asennuksen. Ota meihin yhteyttä, niin luodaan Teillekin Valmistuli-tulisijamallisto ja laitetaan yhteistyö käyntiin!

Touko Sivula

Touko Sivula

Myyntipäällikkö / Rakennusliikkeet ja kuluttajamyynti
p. 050 382 0082

Piia Myllymäki

Piia Myllymäki

Myyntipäällikkö / Talotehdasmyynti
p. 040 559 8211

VALMISTULEN YHTEYSHENKILÖT AMMATTILAISILLE