VALMISTULI ON UUDISRAKENTAJAN TULISIJAPALVELU

Valmistuli on keskittynyt palvelemaan uudisrakentajia sekä tuotteillaan että palveluillaan. Tuotevalikoimamme kattaa kaikki uudisrakentajan tulisija- ja savuhormitarpeet. Osan tuotevalikoimastamme valmistamme itse. Näitä tuotteita ovat On-tuotteet, OnPiiput ja OnTakat. Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu Tulikiven, Nordpeisin, Schmidin, HärmäAirin ja joidenkin muiden toimittajien valmistamia tuotteita. Pyrimme pitämään tuotevalikoimissamme sellaisen kattavuuden että jokainen rakentaja voisi löytää valikoimastamme juuri kyseiseen kohteeseen sopivan tuotekokonaisuuden.

VALMISTULI TOIMII KOKO SUOMEN ALUEELLA

Valmistuli ei ole vain tuotteiden myyjä. Valmistuli-toimituksiin liittyy useimmiten kiinteänä osana myös suunnittelu- ja asennuspalvelu. Hyvällä suunnittelulla ja ammattitaitoisella asennuksella saavutamme kerta toisensa jälkeen näyttävän, paloturvallisen ja laadukkaan tulisijakokonaisuuden.

Alla näkyvien videoiden kautta pääset tutustumaan toimintaamme. (HUOM! ONRAKENNE on nykyään VALMISTULI)

VALMISTULEN HISTORIAA

Valmistuli Oy on perustettu vuonna 2010. Perustettaessa yhtiön nimi oli Onrakenne Oy. Yhtiö aloitti toimintansa jatkamalla aiemmin markkinoilla olleen Master-Piipun valmistusta. Yhtiö aloitti siis OnPiippujen eli savuhormien valmistajana. OnPiippu on siitä erikoinen piipputuote, että se valmistetaan tehtaassa yhdeksi, täysin käyttövalmiiksi elementiksi ja asennetaan kohteessa kertanostolla paikoilleen. Melko pian toiminnan aloittamisen jälkeen asiakkaat alkoivat vaatia entistä laajempaa tuotevalikoimaa ja palvelua. Heräsi kysymys: Jos savuhormi voidaan tehdä tehtaassa valmiiksi elementiksi, olisiko mahdollista tehdä myös varaava takka samalla periaatteella. Yhtiö alkoi kehitellä Valmistuli-konseptia jossa sekä tulisija että savuhormi voidaan toimittaa yhdellä laadukkaalla toimituksella. Valmistuli-konseptia kehitettiin hyvässä yhteistyössä maailman suurimman, varaavia tulisijoja valmistavan yhtiön, Tulikivi Oyj:n kanssa. 2010-luvun haastavasta markkinatilanteesta huolimatta, Valmistuli-konsepti sai markkinoilla valtavan myönteisen vastaanoton. Tämän vuoksi Valmistuli Oy on pystynyt kasvattamaan liikevaihtoaan jokaisena toimintavuotena. Vuonna 2016 yhtiön visio muotoiltiin seuraavasti: Elävä tuli jokaiseen kotiin. Seuraavana vuonna 2017, yhtiön nimi päätettiin muuttaa Onrakenteesta Valmistuleksi.