Valmistuli -
Uudisrakentajan tulisijapalvelu

Käy lukemassa Villalume-blogin Elisabethin ja Markun kokemukset tulisijan hankinnasta Valmistulelta

Valmistuli-takka

Sisältyykö Valmistuli jo talopakettisi toimitussisältöön?

Mikäli Valmistuli-toimitus sisältyy jo talotehtaan kautta muuttovalmiin kotisi tai talopakettisi toimitussisältöön, voit välittää yhteydenottopyynnön asiakaspalveluumme, jonka jälkeen talotehdaskohtainen Valmistuli-asiakasvastaavamme on Teihin yhteydessä ja voitte käydä läpi tulisija-tilauksenne yksityiskohdat.

Valmistuli-takka

Valmistuli-palaveri – Takka-asiat kuntoon vaikkapa omalta kotisohvalta!

Valmistuli-videopalaverissa voit tutustua laajaan valikoimaamme sekä keskustella kaikista tulisijoihin liittyvistä asioista Valmistuli-myyjän kanssa, vaikkapa omalta kotisohvalta turvallisesti, ilman lähikontaktia. Tee heti ajanvaraus ja hanki unelmiesi tulisija vaivattomasti ja nopeasti, vain Valmistulelta.

Valmistuli-takka

Vieraile Valmistuli Showroomilla

Valmistuli Showroom sijaitsee Vantaalla, Varistossa, osoitteessa Kalustetie 1.  Suosittelemme tekemään ajanvarauksen, jotta saatte rauhassa tutustua valikoimaan yhdessä Valmistuli-asiantuntijan kanssa. Ajanvarauksen voitte tehdä asiakaspalvelun tai suoraan myyjämme kautta. Tervetuloa!

Varaa Valmistuli-palaveri

Valmistuli-palaveri on nykyaikainen, nopea ja vaivaton tapa hankkia unelmiesi tulisija. Valmistuli-palaverissa pääset etäyhteyden kautta keskustelemaan Valmistuli-myyjän kanssa kaikista tulisijan hankintaan liittyvistä asioista. Asiantunteva myyntimme kartoittaa ja ehdottaa palaverin myötä juuri Sinun tarpeisiisi oikeat tulisija-ratkaisut. Sinun tehtäväksesi jää vain valita vaihtoehdoista sopivin kokonaisuus, niin Valmistuli hoitaa loput.  

Hanki unelmiesi tulisija-kokonaisuus helposti ja vaivattomasti Valmistuli-palaverissa, joko etänä, turvallisesti omalta kotisohvalta tai tekemällä ajanvaraus Valmistulen Showroomille jossa pääset tutustumaan tuotteisiimme livenä! 

Valmistuli

Ota yhteyttä uudisrakentamisen Valmistuli-asiantuntijoihin

Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla yhteystiedot-sivulla.

Heli Jylhä

Heli Jylhä

Asiakasvastaava / myynti
p. 040 7532 828

Tapio Leino

Tapio Leino

Asiakasvastaava / myynti
p. 040 161 2600

Timo Sivula

Timo Sivula

Myynti
p. 041 444 9981

Lasse Sauramäki

Lasse Sauramäki

Myynti
p. 0400 990 676