Valmistuli - Uudisrakentajan tulisijapalvelu

Valmistuli - uusien, lämpimien muistojen mahdollistaja

Tuli on alkukantaisuutta jossa kiehtoo vaara sekä turva. Jo satoja vuosia sitten lepattava liekki mullisti koko ihmiskuntamme elämän. Tuli antoi meille lämpöä kylminä ajanjaksoina, loi pimeyden  keskelle valoa sekä turvaa, ja toi ihmiset yhteen antaen eväät ihmislajin yleistymiselle ja ollen uuden elämän alusta.  

Tuli on meille suomalaisille yksi tutuimmista elementeistä, yhdistäen meidät edelleen. Tuli liittyy varmasti meistä jokaisen muistoihin. Muistamme leivinuunista nousevan yön yli kypsyneen paistin tai tuoreen leivän tuoksun. Muistamme kesäiset saunaillat ystävien kanssa ja sen naurun tai ärräpäät, kun kiukaanpesässä paistetuista makkaroista aina yksi putosi hiillokseen. 

Muistamme sen pimeän, syksyisen illan mökillä kun rajuilma löi päälle – mutta se ei haitannut, koska meillä oli tulisija jossa lepattava liekki toi turvaa, lämpöä ja valoa.

Muistamme sen, kun märät sukat sai pois jalasta ja kohmeinen keho alkoi lämmetä kamiinan hohteessa pitkän ja talvisen metsäpäivän jälkeen.

Muistamme myös sen takan ääreen lasketun taljan ja miten tuli ja se toinen ihminen, lämmittivät miltei yhtä paljon, hämärän jo hiipiessä nurkkiin – ja miten takan liekit roihusivat myös hänen silmissään.  

Valmistuli ei myy vain takkoja, hormeja tai nopeaa ja vaivatonta asennusta, vaan ennen kaikkea elämää sekä uusia, rakkaita muistoja, joihin elävä tuli liittyy täydellisesti. Siksi ajattelemme, että tuo lepattava liekki, elävä tuli ja sen tuomat muistot kuuluvat jokaiseen kotiin. Ja siksi haluammekin tehdä tulisijan hankinnan Sinulle mahdollisimman helpoksi. 

Valmistuli-takka

Sisältyykö Valmistuli-toimitus jo talopakettisi toimitussisältöön?

Mikäli Valmistuli-toimitus sisältyy jo talotehtaan kautta muuttovalmiin kotisi tai talopakettisi toimitussisältöön, voit välittää yhteydenottopyynnön asiakaspalveluumme, jonka jälkeen talotehdaskohtainen Valmistuli-asiakasvastaavamme on Teihin yhteydessä ja voitte käydä läpi tulisija-tilauksenne yksityiskohdat.

Valmistuli-takka

Valmistuli-palaveri – Takka-asiat kuntoon vaikkapa omalta kotisohvalta!

Valmistuli-videopalaverissa voit tutustua laajaan valikoimaamme sekä keskustella kaikista tulisijoihin liittyvistä asioista Valmistuli-myyjän kanssa, vaikkapa omalta kotisohvalta turvallisesti, ilman lähikontaktia. Tee heti ajanvaraus ja hanki unelmiesi tulisija vaivattomasti ja nopeasti, vain Valmistulelta.

Valmistuli-takka

Vieraile Valmistuli Showroomilla

Valmistuli Showroom sijaitsee Vantaalla, Varistossa, osoitteessa Kalustetie 1. Voit käydä tutustumassa laajaan tulisija-valikoimaamme livenä, yhdessä Valmistuli-asiantuntijan kanssa. Suosittelemme tekemään ajanvarauksen, jotta saatte rauhassa tutustua valikoimaan. Ajanvarauksen voitte tehdä asiakaspalvelun tai suoraan myyjämme kautta. Tervetuloa!

Varaa Valmistuli-palaveri

Valmistuli-palaveri on nykyaikainen, nopea ja vaivaton tapa hankkia unelmiesi tulisija. Valmistuli-palaverissa pääset etäyhteyden kautta keskustelemaan Valmistuli-myyjän kanssa kaikista tulisijan hankintaan liittyvistä asioista. Asiantunteva myyntimme kartoittaa ja ehdottaa palaverin myötä juuri Sinun tarpeisiisi oikeat tulisija-ratkaisut. Sinun tehtäväksesi jää vain valita vaihtoehdoista sopivin kokonaisuus, niin Valmistuli hoitaa loput.  

Hanki unelmiesi tulisija-kokonaisuus helposti ja vaivattomasti Valmistuli-palaverissa, joko etänä, turvallisesti omalta kotisohvalta tai tekemällä ajanvaraus Valmistulen Showroomille jossa pääset tutustumaan tuotteisiimme livenä! 

Valmistuli

Ota yhteyttä uudisrakentamisen Valmistuli-asiantuntijoihin

Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla yhteystiedot-sivulla.

Heli Jylhä

Heli Jylhä

Asiakasvastaava / myynti
p. 040 7532 828

Tapio Leino

Tapio Leino

Asiakasvastaava / myynti
p. 040 161 2600

Timo Sivula

Timo Sivula

Myynti
p. 041 444 9981

Lasse Sauramäki

Lasse Sauramäki

Myynti
p. 0400 990 676