Niko 3

Kiertoilmatakka

Nopeaa lämpöä

Niko on kiertoilmatakka, joka luovuttaa lämpöä heti sytytyksen alusta alkaen. Kiertoilmatakka imee sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen tehokkaasti huoneilmaa. 

Kotimaista designia

Suorakulmainen, selkeälinjainen Niko 367 on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin. Niko on valmistettu raudoitetusta kevytsorabetonista. Valmistuli-takat valmistetaan Perhossa, Keski-Pohjanmaalla. 

Erikoissileä betonipinta

Nikossa on oletuksena eläväinen hiertopinta, jonka värin voit valita neljästä ajattomasta vaihtoehdosta. Vaihtoehtoisesti voit valita Nikoon modernin, sileän maalatun pinnan, johon saat juuri haluamasi värisävyn

Nauti tulesta useassa tilasssa

Läpiluukusta elävän tulen tunnelma välittyy upeasti koko kotiin. Ylös, takan rakenteisiin nouseva hissiluukku tuo takan käyttöön mukavaa arjen luksusta ja helpottaa myös lasipinnan puhtaanapitoa.

Takan sijoittelu

Tunnelitakkana, eli 2-luukkuisena Niko soveltuu täydellisesti tilanjakajaksi huoneiden välille. Niko voidaan myös sijoittaa suoralle seinälle. Niko on saatavilla myös yhdellä luukulla, jolloin se voidaan sijoittaa vasteen takana olevaa seinää.  

Markkinoiden nopein asennus

Niko toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Hiertopinnan perusvärit

Perusvärien valikoima koostuu neljästä, ajattomasta vaihtoehdosta:

Valkoinen (perusväri, ei sävykoodia)

Harmaa (NCS 2502-Y)

Tummanharmaa (NCS 7502-B)

Musta (NCS 9000-N)

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.

 

Luukun reunuskivet

  • Bianco Sardo – Valkopohjainen graniitti jossa tummaa tuomassa kontrastia
  • Nero Assoluto – Kuvioinniltaan neutraalein, lähes tasaisen musta
  • Emerald Pearl – Ylellinen, graniitti jossa elävyyttä
  • Stormy Black – Marmorikuvioinen musta graniitti jossa valkoista vaihtelua

Konvektioritilöiden värit

Musta tai valkoinen