Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Rekry: Valmistuli hakee uutta toimitusjohtajaa!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Rekry - Valmistuli

Kiinnostaisiko sinua liittyä joukkoihimme?

Valmistuli Oy toimittaa tulisijoja ja piippuja ainutlaatuisella konseptilla uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin. Takka & piippu -yhdistelmä asennetaan kahdessa tunnissa, jolloin asentajamme ovat myös siivonneet jälkensä ja asukas pääsee saman tien sytyttämään takkatulen. Asiakkaitamme ovat talotehtaat, rakennusliikkeet sekä yksityiset kodit. Tehtaamme sijaitsee Perhon kunnassa Keski-Pohjanmaalla ja myymälämme Vantaalla. Asiakaspalautteemme on ollut erinomaista ja haluamme panostaa tuotteisiimme ja koko palvelukokonaisuuteen jatkossakin.

Yhtiölle haetaan nyt uutta toimitusjohtajaa viemään yritys uuteen kasvun aikaan! Uskomme, että jokainen koti tarvitsee tulisijan.

Uudeksi toimitusjohtajaksi etsitään sosiaalisesti taitavaa ihmisten innostajaa, joka johtaa omalla esimerkillään. Vahva halu tehdä hyvää tulosta ja valloittaa markkinaa ovat välttämättömiä ominaisuuksia – tehtävässä pärjätäkseen on oltava halukas osallistumaan konkreettiseen tekemiseen. Toimitusjohtajan tulee esiintyä yrityksen keulakuvana ulospäin ja edistää suhteitamme yhteistyökumppaneihimme sekä asiakkaisiimme. Myynnillinen ote ja kokemus myynnistä ovat edellytyksenä tehtävässä onnistumiseen.

Valmistulen henkilöstö on joukko alan huippuammattilaisia ja tämän lisäksi aivan mahtavan mukavaa porukkaa! Tuki ja apu uudelle toimitusjohtajalle ovat siis turvattu niiltä osin kuin tulisijamaailman ihmeet ovat vielä uusia. Odotamme innolla sinua joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla hallituksen puheenjohtajallemme Hanna Kalliolle:

hanna.kallio@valmistuli.fi

050 376 1285

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten laitathan hakemuksesi tulemaan pian!

Lue lisää

Kuukauden takka: Ulpu

Ulpu säästää neliöitä Monipuolinen tilaihme. Se kuvailee Valmistulen Ulpua parhaiten. Ainutlaatuisessa tulisijassa yhdistyvät tyylikäs, skandinaavinen ulkonäkö, kotimainen osaaminen sekä monipuolisuus. Ulpu on

Takkatrendit: Sisustussuunnittelija Sari Helin

Trendit ohjaavat monesti valintojamme. Kodin rakentamiseen liittyviä ratkaisuja on usein helpompi tehdä, kun olemme nähneet valmiita toteutuksia ja ratkaisuja käytössä muillakin. Myös

Touko Sivula – Asentajasta asiantuntijaksi

Touko Sivula on virallisesti Valmistulen ensimmäinen asentaja ja hän on yksi avainhenkilöistä, ketkä ovat olleet mukana kehittämässä Valmistulen ainutlaatuista asennustapaa, aivan yrityksen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Varaa Myymäläkäynti!

Voit tutustua laajaan valikoimaamme sekä keskustella kaikista tulisijoihin liittyvistä asioista Valmistuli-myyjän kanssa.