Osallistu arvontaan. Voita upea Valmistuli-takka.

 

 

Arvonnassa voit voittaa valintasi mukaan minkä tahansa takkamallin Valmistuli-takkojen mallistosta. Vaihtoehtoisesti voit voittaa 5000€ takkarahaa mihin tahansa Valmistulen mallistossa olevaan takkamalliin.

 

Arvontaan voi osallistua pyytämällä tarjous joko puhelimella, Valmistulen edustajalta tai täältä.

 

Arvontaan osallistuminen päättyy 13.12.2020. Arvonta suoritetaan viikolla 51/2020. Voittaja ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti sekä Valmistulen Facebook ja Instagram -tileillä. 

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä: Valmistuli Oy, Koivukoskentie 3, 69950 PERHO

2. Arvontaan voi osallistua vain luonnollinen henkilö koskien hänen itse omistamaansa asuntoa tai vapaa-ajanasuntoa. Asunto-osakeyhtiöt eivät voi osallistua arvontaan.

3. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat pyytäneet ja saaneet tarjouksen Valmistulelta 18.3. – 13.12.2020 välisenä aikana. Asutuissa kohteissa tarjouksen antaminen edellyttää, että Valmistulen edustaja käy paikan päällä tekemässä kohteeseen arvion tuotteiden asennettavuudesta. Tämä käynti suoritetaan ajankohtana, joka sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Uudiskohteissa käyntiä ei tarvita. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4. Arvontaan voi osallistua myös sellaiset henkilöt, jotka tilaavat Valmistulen tuotteita 18.3. – 13.12.2020 välisenä aikana joko suoraan järjestäjältä tai Valmistulen yhteistyökumppaneilta, esim. talotehtaalta. Tällöin arvontaan osallistuvan on kuitenkin ilmoittauduttava arvontaan osoitteessa valmistuli.fi/tarjouspyyntolomake ja merkitsemällä saamansa Valmistulen tilausnumeron tarjouspyyntöön.  

5. Voit pyytää tarjouksen joko puhelimitse, nettisivuillamme valmistuli.fi/tarjouspyyntolomake tai edustajamme kautta.

6. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.

7. Arvonta suoritetaan viikolla 51/2020, osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita tarjouspyyntöjä ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

8.    Osallistuneiden kesken arvotaan voittajan valinnan mukaan mikä tahansa Valmistulen valmistama takka tai piipputakka. Näitä malleja ovat mm. Lare-, Ulla- ja Niko-mallit sekä piipputakat Ulpu ja Luna. Mikäli näistä tuotteista ei löydy asiakkaalle mieleistä tuotetta, arpavoitto voidaan vaihtaa myös mihin tahansa muuhun takkamalliin. Tällöin arpavoiton arvo on 5000€ joka hyvitetään kyseisen tuotteen hinnaston mukaisesta hinnasta, kuitenkin enintään kauppasopimuksen määrää vastaava hyvitys.

9. Mikäli asiakkaalle on jo ehditty toimittamaan tuotteet, voittajalle hyvitetään 5000€, kuitenkin maksimissaan sopimuksen kauppahintaa vastaava hyvitys. Arvontavoitto voidaan asentaa voittajalle Manner-Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

10. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

11. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

12. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää voittajan antamia kommentteja ja / tai haastattelua markkinointitarkoituksin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

13. Järjestäjä maksaa lakisääteiset verot.

14. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

15. Erityisesti huomioitavaa on myös se, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

      

Pyydä tarjous ja osallistu arvontaan täällä.